• Home
  • Nieuws
  • Je droom om te duiken waarmaken bij DiveWorld

Je droom om te duiken waarmaken bij DiveWorld

Is het jouw droom om de onderwaterwereld te ontdekken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Kun je bijvoorbeeld gelijk het water inspringen of is het handig om hier eerst een cursus voor te doen. Kan dit gewoon in je zwemkleding of heb je hier speciale attributen voor nodig? Met al deze vragen kunnen wij je helpen! Lees er meer over in dit blogartikel.


De eerste stappen naar jouw onderwater beleving

Het is belangrijk om eerst te kijken naar wat je wil leren. Is snorkelen al genoeg of wil je dieper onder water en echt gaan duiken.  Daarna ga je kijken naar welke duikschool het beste bij jou past. Met al ruim 15 jaar ervaring is DiveWorld de grootste opleider van duikers in Twente en daarbuiten. Wij helpen je graag met het opstarten van jouw onderwater avontuur, dit kan op verschillende manieren. Zo bieden wij een introductie duik aan maar ook beginners cursussen


Introductie duik

Tijdens de introductie duik laten we je kennis maken met alles wat te maken heeft met de duiksport. We gaan eerst een half uur theorie behandelen, hierbij leer je alles wat je moet weten wanneer je voor het eerst het water in gaat. Nadat de theoretische kennis is behandeld gaan we het water in! 

Als eerste voeren we een aantal simpele oefeningen uit zodat je kan wennen aan je uitrusting. Wanneer je hieraan gewend bent gaan we stap voor stap dieper onder water totdat we uiteindelijk uitkomen op 10 meter diepte.

Beginners cursussen

Ben jij er helemaal zeker van dat je het duiken geweldig vindt, dan kun je gelijk beginnen aan onze beginners cursussen. Tijdens deze cursussen kun je je brevet halen die wereldwijd geldig is en erkent is door PADI en SSI. 

Er zijn verschillende beginners cursussen die je kunt volgen bij DiveWorld, je hebt de SSI Snorkel Diver, SSI Indoor Diver, SSI Scuba Diver en de SSI Open Water Diver. Alle cursussen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur en de klassen bestaan uit maximaal 6 personen. Wanneer groepen groter zijn dan 3 personen zal er ook een gediplomeerde assistent aanwezig zijn, op deze manier kunnen wij je persoonlijke aandacht garanderen.

Ben je benieuwd welke cursus het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen