Duiken in groepsverband bij DiveWorld

Nu de winter voor de deur staat en je niet meer lekker in open water kunt duiken is de duiktoren van DiveWorld het ideale alternatief. Onze 10 meter diepe indoor duiktoren is gevuld met 1,3 miljoen liter kristalhelder water. Daarnaast is het verwarmde water altijd rond de 20 graden. Dat is zowel voor droogpak duikers als natpak duikers een aangename temperatuur. Naast de lessen en individuele duiken kun je in de duiktoren ook in groepsverband duiken, bijvoorbeeld als duikteam, duikschool of -vereniging. Maar ook niet ervaren duikers kunnen in groepsverband komen duiken in de duiktoren. Wat dacht je van een uniek uitje met familie, vrienden of collega’s? 

Al jaren heeft DiveWorld ervaring met het organiseren van activiteit voor allerlei soorten groepen. Of je nou met een klein gezelschap of met een grote groep komt en of het nu om ervaren of niet ervaren duikers gaat, DiveWorld heeft alle faciliteiten in huis.

Duikvereniging 

DiveWorld is bij uitstek het adres voor een uitje met je duikvereniging. Ons bassin biedt voldoende ruimte en is uitermate geschikt om de vaardigheden op peil te houden. Daarnaast biedt DiveWorld voldoende mogelijkheden om tussen de duiken door gezellig wat te drinken of te eten. 

Brandweer en beroepsduikers

Het is mogelijk voor brandweerteams of beroepsduikers om in de 10 meter diepe duiktoren te trainen voor hun certificering, toetskaart verrichtingen, het afleggen van de proeve van bekwaamheid en/of hercertificering. Natuurlijk op basis van eigen uitrusting. Er is een lift aanwezig om alle duikuitrustingen met gemak naar boven te brengen. De lift is groot genoeg om een brancard, O2 Koffer en meerdere personen te vervoeren. Er is ook een trap. Flessen kunnen tot 300 bar worden gevuld. Het vullen van de flessen is tot 300 bar mogelijk. De DiveWorld Duiktoren is een door het NBBE/IFV gecertificeerde Duiktoren. 

Recreatief duiken

Ben jij op zoek naar een gaaf en uniek uitje met familie, vrienden of voor je bedrijf? Kom dan een keer duiken bij DiveWorld. Duiken is een fantastische belevenis. Bekijk je familie, vrienden of collega’s eens door een andere bril, een duikbril! Het uitje begint met een uitleg over duiken en de werking van de duikmaterialen. Daarna trekken we de duikuitrusting aan en gaan we duiken. Zowel met als zonder duikbrevet kun je van onze arrangementen gebruik maken. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag. 

Reserveren + duikprotocol Covid-19


Met welke groep je ook komt, reserveer je bezoek van tevoren via de website. En uiteraard hanteren we de actuele RIVM maatregelen.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen