Rebreather duiken maar dan anders

Eind juli hebben we samen met 4Divers Skanda Cophield bereid gevonden om het lekkere warme Tulum in te wisselen voor een weekje Nederland om een aantal demodagen op de KISS Sidewinder rebreather te verzorgen.

KISS Sidewinder;

Dit is het nieuwste ontwerp rebreather uit de keuken van KISS en is een mooi gestroomlijnde rebreather die als side-mount configuratie gedoken wordt. Voor meer specs. over de rebreather: KISS Sidewinder (kissrebreathers.com)


Iets meer over Skanda:

Geboren in Australië maar tegenwoordig woonachtig en werkzaam in Tulum (Mexico.) Hij is Tech, CCR & cave diving instructor & explorer maar bovenal fanatiek Side Mount en KISS Sidewinder duiker/instructeur. 

Wat zijn we van plan:

Vrijdagavond (22-07) : 20:00 – 22:00

Voor hen die meer willen weten over rebreather duiken en deze side-mount rebreather in het bijzonder, wordt een lezing verzorgd waarin alle ins-and-outs ter sprake komen. Iets over de historie maar daarna een uitvoerige uitleg over de werking van de KISS Sidewinder. Dit is interessant vooral voor hen die nog nooit met een rebreather gedoken hebben maar ook voor al ervaren rebreather duikers. Deze sessie is zowel live als via Teams te volgen. Er is ruim tijd voor vragen. 

Zaterdag (23-07) / Zondag (24-07): Duiktoren Enschede

We stemmen een tijdslot op de dag met je af waarin jij aan de beurt bent om met de rebreather aan de gang te gaan zodat je zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de voor jou gereserveerde tijd. Tijdens dit tijdslot kun je zelf ervaren hoe het is om met een KISS Sidewinder rebreather in het water te liggen. Als OC duiker kan je ervaren hoe het is om met een rebreather te duiken. Als rebreather duiker zal je ervaren hoe het is om met een side-mount configuratie in het water te liggen. Dit is voor beiden best wel een uitdaging. 

Maandag 25-07 tot en met Vrijdag 29-07

Buitenwaterduik in Vinkeveen (ZE4). Ervaar in een uur in het buitenwater ervaren hoe het is om met de Sidewinder te duiken. (Dit kan alleen voor hen die in Enschede er ook bij waren).

Hiervoor stemmen we een dagdeel met je af. Hoe eerder we weten of en wanneer je mee wilt doen des te eerder kan jij bepalen wanneer je gaat duiken.


De kosten bedragen:

  • Duiktoren sessie: €50,- (Entree Duiktoren / vulling sofnolime / bijdrage rebreather huur)
  • Buitenwater sessie: €75,-
  • Je kan alleen deelnemen als je in het bezit bent van een open water brevet

Wil jij deelnemen aan deze fantastische en vooral speciale demodagen? Meld je dan aan!

Geef je voorkeur door via: lex@4divers.nl of via de Whatsapp: 06 53432029

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen