• Home
  • Nieuws
  • Kom met je duikvereniging naar DiveWorld in Enschede!

Kom met je duikvereniging naar DiveWorld in Enschede!

Het weer is koud en kil, maar wil je toch lekker blijven duiken samen met je vereniging? Kom dan naar DiveWorld in Enschede voor een hele unieke en leuke oplossing om toch te kunnen duiken.


De duiktoren van DiveWorld

We hebben een unieke duiktoren. De duiktoren is 10 meter diep en heeft een aangename temperatuur van ongeveer 20 graden celsius. Maar bij ons kun je meer dan alleen duiken. We hebben ook een winkel met duikproducten waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor jouw volgende duik. Wil je graag jouw duikfles opnieuw laten vullen? Dat doen we ook gewoon voor je. Of kom je zonder pak bij ons? Geen probleem! Je kunt een duikpak huren maar ook de complete uitrusting. 

Tussen het duiken door of na afloop is het mogelijk om bij DiveWorld wat te drinken en te eten. Ook is er voor groepen een lunch met soep, 1 warme snack, broodjes en brood met diverse soorten beleg, dit kan vanaf 10 personen en moet minimaal 4 dagen van te voren gereserveerd worden. We zijn doordeweeks vanaf 14:00 uur open en in het weekend staan we de hele dag voor jullie klaar. Na een dag duiken heb je vast honger. Dan hoef je niet lang te zoeken; op het Go-Planet Parc is een heerlijk all-you can eat restaurant en er zijn verschillende restaurantjes in het gebouw waar ook de bioscoop in zit.

Reserveren

Wil je er zeker van zijn dat je met je duikvereniging kunt komen duiken? Bekijk dan onze openingstijden op deze pagina en reserveer op de dag dat het jou uitkomt. Dit kun je doen door ons te mailen naar: info@diveworld.nl of appen naar: +31 53-569 54 84


  • Voor één duik betaal je €17,50 p.p.
  • Voor de tweede duik betaal je slechts €10,00. 

Of wil jij graag  een onbeperkt aantal duiken maken? 
Dat kun je doen voor €35,00

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen