• Home
  • Nieuws
  • Bij het DiveWorld Duikteam begint jouw avontuur

Bij het DiveWorld Duikteam begint jouw avontuur

Heb jij een duikbrevet en wil je graag regelmatiger duiken, meer te weten komen over duiken, maar bovenal met veel plezier je hobby beoefenen? Dan is er voor jou altijd een plekje vrij bij het DiveWorld duikteam. 

Het DiveWorld Duikteam bestaat uit een groep enthousiaste duikers waarbij de passie voor de duiksport voorop staat. Het duikteam wordt professioneel ondersteunt door de duikschool DiveWorld Enschede, bekend van de 10 meter diepe duiktoren.


Wat mag je verwachten van het DiveWorld Duikteam: 

  • Twee vrijdagen in de maand clubavond met gratis toegang tot de duiktoren
  • Vele activiteiten in zowel de toren als open water 
  • Twee tanks onbeperkt vullen 
  • 10% korting op verschillende opleidingen van DiveWorld
  • 10% korting op verschillende producten in de DiveWorld winkel
  • Exclusief test duiken met de allernieuwste materialen
  • Je leert veel nieuwe mensen kennen met dezelfde hobby

En vooral heel veel gezelligheid!

Welke voordelen heb je als lid van het Duikteam? 

Je duikt graag maar hebt geen buddy? Je bent nog niet zo ervaren en wilt graag meer van de duiksport ontdekken? Je bent enthousiast geworden en wil graag meer dan alleen maar duiken op vakantie?

Wat de reden ook is het DiveWorld Duikteam heet je van harte welkom!


De activiteiten van het duikteam

Twee vrijdagen in de maand is onze team avond in de duiktoren en ook organiseren we gedurende het gehele jaar leuke activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Via de website en de email wordt je op de hoogte gehouden van alle activiteiten en gebeurtenissen rondom het duikteam. 


Alle duiken staan altijd onder professionele begeleiding van een dive professional van DiveWorld. Daardoor zijn de activiteiten ook voor de misschien wat minder ervaren duikers en net gebrevetteerde duikers toegankelijk. Uiteraard is het ervarings level bepalend in het samenstellen van de buddy paren. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur van de duiker.


Ben je nog geen lid?

Kom dan gerust eens kijken op één van de team avonden of tijdens één van de activiteiten. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Wist je dat?

Er we een nieuwe website hebben voor het Duikteam, op de website vind ik informatie over het duikteam en over alle activiteiten. Ben je benieuwd naar de website? Neem gerust een kijkje.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen