• Home
  • Nieuws
  • Ruil nu jouw oude droogpak in voor de Limited Edition Grey Wolf!

Ruil je oude droogpak in voor de SANTI Emotion Grey Wolf!

ACTIE: Is jouw droogpak (bijna) door zijn beste tijd heen of heb je altijd al een SANTI Diving droogpak gewild? Dan heeft SANTI Diving Nederland de perfecte actie voor jou! SANTI Diving heeft namelijk een speciale zomeractie: Lever je oude droogpak in en ruil hem in voor de Limited Edition SANTI Diving Emotion Grey Wolf.

De functies van de SANTI Emotion Grey Wolf

De SANTI Emotion Grey wolf is een lichtgewicht droogpak. Doordat het pak bestaat uit rib-stop tri-laminaat, een soepel geweven materiaal, weegt dit droogpak slechts 3,2 kg. Hierdoor kunnen duikers genieten van maximale bewegingsvrijheid en comfort onder water.

Duikers kunnen rekenen op uitstekende kniebescherming dankzij de speciale Kevlar-kniebeschermers. Daarnaast zorgt de speicale snit van het kruiskussen voor de moeiteloze beenbewegingen. Het droogpak is uitgerust met een TIZIP rits, een enorm duurzaam, licht en flexibel materiaal. 

Ook bevat dit droogpak twee ruime cargozakken met bungee-koorden om uitrusting te bevestigen. De rechterzak bevat een extra vak met ritssluiting.

Een bekend kenmerk van alle SANTI droogpakken is het innovatieve SANTI Smart Seals zachte ringsysteem. Hierdoor kunnen duikers gemakkelijk en snel de seals vervangen, afhankelijk van hun voorkeur of de situatie.

Daarnaast beschikt de SANTI Emotion Grey wolf ook over een telescoptische torso, dit zorgt voor een optimale pasvorm. Ook is er bij het ontwerpen van dit droogpak gedacht aan een gemakkelijke luchtafvoer, hiervoor zorgt de Apeks in- en deflator.

Over de actie:

De actie is geldig tot en met 15 oktober 2023

De actie geldt alleen voor standaarddroogpakken

Betaal bij inlevering van je oude standaarddroogpak € 1790,-  in plaats van € 2290,-

De actie geldt alleen voor de Emotion Grey Wolf in standaardmaten, zowel voor de dames als heren met standaard schoenen.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs van € 175,- (excl. BTW) er een andere maat schoenen op te zetten. Klik hier voor de bijlage met de maten en bijbehorende schoenen.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen