Hartelijk welkom

Duiken & Speciaal Bier Proeverij

Ben je op zoek naar een origineel vrijgezellen feest? Dan is de Duiken & Speciaal Bier Proeverij arrangement wat voor jou!

Nog nooit gedoken? Maak dan nu een introductie duik en maak kennis met de overweldigende onderwater wereld.

Een introductie duik is de manier om kennis te maken met de onderwater wereld. Onder professionele begeleiding neem je een kijkje onderwater en beleef je een ervaring die je nooit zal vergeten. Bij binnenkomst zal je instructeur klaar staan met een lekker bakje koffie of thee en je de basis van het duiken uitleggen. Na een half uurtje uitleg zal hij je meenemen het water in waar drie korte oefeningen gedaan worden. Door middel van deze oefeningen ben je bekender met je uitrusting en voel je je meer op het gemak in het water.

Daarna zal er afgedaald worden in onze 10 meter diepe duiktoren. Tijdens de duik zorgt de instructeur ervoor dat je totaal op je gemak bent zodat je optimaal kan genieten van je tijd onderwater. Doordat DiveWorld slechts twee personen per instructeur toestaat heeft hij volop de tijd om jou duik zo prettig en leuk mogelijk te maken. Helaas duurt de duik slechts 40 minuten en zal er dan aan de opstijging begonnen worden. Eenmaal boven aangekomen ben je een unieke ervaring rijker.

De meeste mannen krijgen op hun verjaardag een Speciaal bier pakket, dit is dan ook vaak de eerste kennismaking met speciaal bier. 

Wil jij je vrienden wat anders voorzetten dan een "normaal" biertje?! Stap dan samen met hen in de wereld van de fijnproevers tijdens de bierproeverijen van BarEntertainment. Het professionele team van BarEntertainment verzocht een workshop waarin 6 verschillende speciaal bieren optimaal geproeft gaan worden. 

Tijdens deze 1,5 uur durende bierproeverij laat het team van BarEntertainment  je kennis maken met 6 verschillende speciaal bieren doormiddel leuke ankedotes en hun passie en kennis over deze geweldige brouwsels. Tussen de heerlijke speciaal bieren word er water en brood geserveerd om de smaak te neutraliseren. Tevens wordt er bij enkele bieren een bijpassend hapje geserveerd, waarvan vele waarschijnlijk verbaasd over zullen zijn. Pannenkoeken gebakken met bierbeslag?! Nee, nou BarEntertainment popelt om je dit te laten beleven. 

Let op! Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken.

De introductie duik samen met de speciaal bier proeverij kost maar 69,95 euro per persoon. 

Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs een diner bij te boeken. Reserveren of meer informatie? Dat kan via het onderstaand formulier of je kan telefonisch contact opnemen: 053-5695484

Quick Contact

Kom duiken bij Diveworld