Hartelijk welkom

Ademautomaat

Op zoek naar een ademautomaat? Bij DiveWorld.nl zit je goed! DiveWorld.nl heeft een ruim assortiment zodat u de juiste keuze kan maken voor uw ademautomaat. Om de ruime keuze wat makkelijker te maken proberen wij u zoveel mogelijk te helpen door de verschillen tussen alle ademautomaten goed uit te leggen.

Wanneer duikers spreken over een ademautomaat dan bedoelt men normaal gesproken een complete ademautomaat set met daarin een eerste trap, slangen, tweede trap, een alternatieve tweede trap (vaak ook een octopus genoemd) en een console (welke kan bestaan uit een dieptemeter, manometer, kompas en/of een duikcomputer).

Alle componenten van de ademautomaat kunnen apart gekocht worden maar vaak worden ze ook gebundeld verkocht. Daarnaast is het raadzaam om de eerste -, tweede - en alternatieve tweede trap ademautomaat van hetzelfde merk te kopen. Doordat deze componenten voor elkaar gemaakt zijn presteren ze optimaal.

Wanneer u denkt aan het aanschaffen van een ademautomaat is het belangrijk om te bedenken in welke omgeving u gaat duiken en wat voor soort duiken u gaat maken. Een duik in warm tropisch water tot een meter of 18 vergt een stuk minder van u ademautomaat dan een duik tot 50 meter in water van 10 graden.

Lees verder voor de advies pagina van de Ademautomaat 

 

29 artikel(en)

 

 

29 artikel(en)

 

29 artikel(en)

 

 

29 artikel(en)

Kom duiken bij Diveworld