SSI Perfect Buoyancy 26 augustus 2023

Heb je de beginnerscursussen helemaal gevolgd en ben je toe aan een volgende stap? Dan is de SSI Perfect Buoyancy misschien wel iets voor jou, met deze vervolgopleiding leer je om je beheersing van het drijfvermogen te verbeteren. 


Waarom helpt deze vervolgopleiding jou tot een 'goede' duiker?

Elke duiker wil een "goede duiker" zijn. De perfecte beheersing van het drijfvermogen is de eerste stap in die richting. Het moeilijkste van duiken is toch echt het blijven zweven! Goede controle over je drijfvermogen kan alleen worden beheerst door de juiste training. Het SSI Perfect Buoyancy programma zal je balans in het water helpen verbeteren. 

Het is niet voor niks dat veel duikers op vakantie nog even een checkdive moeten maken om hun trim vermogen te demonstreren. Vele riffen worden wereldwijd beschadigd door duikers die het drijfvermogen niet onder controle hebben. Deze checkdive gebeurt om de riffen te beschermen omdat een deel van alle duikers niet over een matige beheersing van het drijfvermogen beschikt.

Alle kennis die je opdoet tijdens deze cursus zal in de vervolgcursussen herhaald en gebruikt worden. Een perfecte beheersing van het drijfvermogen is een voorwaarde voor bijna alle specialty cursussen. 

Gedurende deze specialty leer je in 2 duiken in onze duiktoren alles over het drijfvermogen en correct uittrimmen. Van deze specialty zul je in je verdere duik leven erg veel plezier hebben. 


De SSI Perfect Buoyancy vindt plaats op zaterdag 26 augustus 2023 om 10:00 uur. Meld je aan via onderstaande knop.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen