Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
Din aansluiting
International aansluiting

Aqualung Core Supreme

De Aqualung Core Supreme ademautomaat beschikt over uitzonderlijke ademprestaties welke zelfs als superieur worden beoordeeld door de ANSTI. Dit gegeven gecombineerd met de royale mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs maakt de Aqualung Core een echte alleskunner.

299,95

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Aqualung Core Supreme beschikt over uitzonderlijke ademprestaties welke zelfs als superieur worden beoordeeld door de ANSTI. Dit gegeven gecombineerd met de royale mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs maakt de Aqualung Core een echte alleskunner.

De gebalanceerde membraan eerste trap is voorzien van een Auto Closure Device (ACD). Dit voorkomt dat er water de eerste trap binnendringt door deze automatisch af te sluiten wanneer de eerste trap van de kraan gehaald wordt. Hierdoor is de eerste trap veel beter beschermt tegen roestvorming van binnenuit en worden interne smeringen niet weggespoeld. De eerste trap beschikt daarnaast over vier lage druk poorten en twee hoge druk poorten en is verkrijgbaar in een INT versie (max 232 bar) of de DIN versie (max 300 bar).

De pneumatisch gebalanceerde 2de trap heeft een soepele en eenvoudige ademhaling. Met de instelbare venturi hendel kan het afblazen aan de oppervlakte eenvoudig voorkomen worden. Onder water kan de venturi hendel daarentegen helemaal open gezet worden wat voor prestatie boost zorgt. De Aqualung Core Supreme is een volledig koud water geschikte automaat doordat er zowel in de eerste- als de twee trap gebruik is gemaakt van diverse warmtewisselaars. Daarnaast is de Core vanuit de doos direct geschikt voor het duiken met nitrox tot wel 40 procent. Het mondstuk is de welbekende Aqualung comfort bite met lip beschermer voor de extra koude duiken.


Specificaties
Merk
Aqualung


Over dit product
Doordat de eerste trap is voorzien van het ACD Systeem komt er geen water in de eerste trap. Wat erg makkelijk is tijdens spoelen.
De grote waterloosknop is ook makkelijk te bedienen met handschoenen aan.
De Aqualung core Supreme is behoorlijk licht waardoor hij ook nog is makkelijk mee te nemen.
De octopus is gemaakt van plastic en daardoor wat vatbaarder voor beschadigingen