Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Avatar Men droogpak

Het AVATAR droogpak is een prima pak voor een brede doelgroep of het nu jouw eerste droogpak als beginnende duiker is maar ook als backup pak voor de technische duiker en alle duikers die tussen die 2 catogerieen zitten.

1.450,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

Het AVATAR Men droogpak is een prima pak voor een brede doelgroep of het nu jouw eerste droogpak als beginnende duiker is maar ook als backup pak voor de technische duiker en alle duikers die tussen die 2 catogerieen zitten. 

Waar onderscheid het AVATAR droogpak zich in ten opzichte van andere droogpakken in hetzelfde segment:

Allereerst wordt het pak in licentie gemaakt door Santi Diving in Polen. Santi Diving heeft in de afgelopen jaren bewezen een hoogwaardig product te leveren dat kwalitatief, degelijk en daardoor ook erg betrouwbaar is.

De AVATAR heren lijn bestaat uit 12 maten. Een ruime keuze dus welke garant staan voor een nette pasvorm. Over pasvorm gesproken: een goede pasvorm zorgt voor minder weerstand in het water en maximale beweeglijkheid. Ook hier is met een schuin oog gekeken naar de Santi pakken.

Het Avatar droogpak wordt geleverd in een handige lichte opbergtas en ook zit er een inflatorslang en een neopreen cap bij.


Specificaties
Merk
Avatar


Over dit product
Geen pluspunten
Geen minpunten