MOLA MOLA 600 FT Thermo-broek

Goede thermische bescherming. Goed ademend vermogen. MOLA MOLA 600 FT een zeer warme thermobroek, aanbevolen voor lange duiken bij lage temperaturen. Ontworpen voor gebruikers die uitzonderlijke thermische bescherming onderwater nodig hebben.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

100,00
Product informatie

MOLA MOLA 600 FT een zeer warme thermobroek, aanbevolen voor lange duiken bij lage temperaturen. Ontworpen voor gebruikers die uitzonderlijke thermische bescherming onderwater nodig hebben.

De toegepaste materiaalstructuur zorgt voor een combinatie van uitstekende thermische isolatie en ademend vermogen. Dankzij de zachte fleecelaag aan de binnenkant van de stof biedt de broek thermisch comfort en kan worden gebruikt als de eerste kledinglaag, direct op de huid. Het kan ook worden gedragen als een tweede, extra isolatielaag. De uitstekende flexibiliteit van het materiaal zorgt ervoor dat de broek perfect aansluit op het lichaam en de bewegingsvrijheid niet beperkt. De mooie afwerking en platte naden zorgen voor comfort en gemak. Sneldrogend en hypoallergeen (veroorzaakt geen allergische reacties), gemakkelijk te wassen en te gebruiken.

Ook ideaal voor wintersporten.

De broek bevat geen onaangename naden. Informatie over het product (maat en wasvoorschriften) is aan de binnenzijde van de broek afgedrukt.


Specificaties
Merk
MOLA MOLA


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen