MOLA MOLA 600 FT Thermo-damestrui

Uitstekende thermische bescherming. Goed ademend vermogen. Hoog draagcomfort. MOLA MOLA 600 FT een zeer warme thermotrui, aanbevolen voor lange duiken bij lage temperaturen.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

100,00
Product informatie

MOLA MOLA 600 FT een zeer warme thermotrui, aanbevolen voor lange duiken bij lage temperaturen. Ontworpen voor gebruikers die uitzonderlijke thermische bescherming onderwater nodig hebben. De toegepaste materiaalstructuur zorgt voor een combinatie van uitstekende thermische isolatie en ademend vermogen.

Dankzij de zachte fleecelaag aan de binnenkant van de stof biedt de trui thermisch comfort en kan deze worden gebruikt als eerste kledinglaag, direct op de huid. De trui kan ook worden gedragen als een tweede, extra isolatielaag. De uitstekende flexibiliteit van het materiaal zorgt ervoor dat de trui perfect aansluit op het lichaam en de bewegingsvrijheid niet beperkt. De mooie afwerking en platte naden zorgen voor comfort en gemak. De verlengde achterzijde van de trui beschermt de nieren en voorkomt dat de trui uit de broek raakt.

Sneldrogend en hypoallergeen (veroorzaakt geen allergische reacties), gemakkelijk te wassen en te gebruiken. Ook ideaal voor wintersporten.

De trui bevat geen onaangename etiketten. Informatie over het product (maat en wasvoorschriften) is aan de binnenzijde van de trui afgedrukt.


Specificaties
Merk
MOLA MOLA


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen