Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Suunto CB - One

De CB-One console van Suunto bestaat uit een Suunto SM-36 manometer welke geschikt is tot 300 Bar. De sterke maar compacte behuizing zorgt er voor de dat de manometer veilig is opgeborgen en niet beschadigd.

119,00

Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De CB-One console van Suunto bestaat uit een Suunto SM-36 manometer welke geschikt is tot 300 Bar. De sterke maar compacte behuizing zorgt er voor de dat de manometer veilig is opgeborgen en niet beschadigd. Door de ultra flex slang hangt de CB-One altijd op de juiste positie en is hij gemakkelijk weg te stoppen.

Doormiddel van een veiligheidsspeld-type buis en een versnellings mechanisme is de SM-36 manometer uiterst duurzaam en nauwkeurig. De duidelijke leesbare wijzerplaat welke oplicht in het donker zorgt ervoor dat de console altijd gemakkelijk afleesbaar blijft. De casing om de manometer kan eventueel later verwijderd worden zodat de manometer direct op de hoge druk slang gemonteerd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk na aankoop nog een Suunto SK-7 kompas aan de console toe te voegen.


Specificaties
Merk
Suunto


Over dit product
Geen pluspunten
Geen minpunten