Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84
BS Black
BS Black
BS Fishtail Blue
TS Bright Pink
TS Cobalt Blue

Tusa Mini Kleio Dry Youth Combo

De Tusa Mini-Kleio Dry Youth Combo is het ideale snorkelsetje voor kinderen. Het masker en de snorkel zijn speciaal aangepast zodat deze uitstekend passen op de kleinere gezichten van de kinderen. Snorkelset speciaal ontworpen voor kinderen. Compleet siliconen setje. Snorkel met dry top.

44,95

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Tusa Mini-Kleio Dry Youth Combo is het ideale setje voor kinderen. Het masker en de snorkel zijn speciaal aangepast zodat deze uitstekend passen op de kleinere gezichten van de kinderen. Bijzonder aan deze set is dat er een snorkel is bijgevoegd welke een dry top heeft. Hierdoor kan er geen water in de snorkel komen, wat natuurlijk erg prettig is voor kinderen.

Masker

Het masker is voorzien van een hypo allergenen siliconen skirt en extra klein van maat. Hierdoor sluit deze het gelaat keurig af en komt er nauwelijks water in het masker. Het glas bestaat uit één geheel en is gemaakt van gehard glas. Doordat het glas uit één geheel bestaat is het zicht door het masker uitermate goed. Met de EZ gespen aan de zijkant is het masker gemakkelijk op de juiste maat af te stellen.

Snorkel

De Snorkel van de Mini-Kleio beschikt over een speciale dry top. In de top van de snorkel zit een klein vlottertje welke opveert wanneer er water tegen aan duwt. Hierdoor kan er geen water in de snorkel komen en dit is natuurlijk erg prettig voor kinderen. De enige manier waardoor er wel water in de snorkel kan komen is doordat het mondstuk uitgedaan wordt. Wanneer dit gebeurt is het water gemakkelijk uit de snorkel te blazen doormiddel van het waterloosventiel aan de onderzijde.


Specificaties
Merk
Tusa


Over dit product
Snorkel heeft een dry top waardoor er geen water in de snorkel kan komen
Masker speciaal ontworpen voor kleinere gezichten kinderen
Glas van het masker bestaat uit één stuk wat het zicht door het masker ten goede komt
Onderkant van de snorkel is niet flexibel