Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Bare Evoke 7mm Full Lady

De Bare Evoke 7mm is de nieuwste wetsuit van Bare met daarin verwerkt de nieuwste innovatie van Bare. Het gehele pak is voorzien van Celliant infrarood technology welke verloren lichaamswarmte omvormt to bruikbare infrarood energie. Hierdoor is de Evoke 7mm het warmste duikpak ooit gemaakt door Bare.

695,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Bare Evoke is het eerste wetsuit welke gebruikt maakt van Celliant infrarood voering. Dit reflecterende materiaal voorziet de duiker continu van warmte door optimaal gebruik te maken van de lichaamswarmte.

Ondanks dat aan de binnenzijde gebruik is gemaakt van het Celliant infrarood materiaal is het pak uitermate flexibel. Het gehele pak is gemaakt van het bekende S-Flex materiaal en alle naden zijn dubbel gestikt en gelijmd. Daarnaast is er bij de polsen en enkels gebruik gemaakt van extra lange seals welke zorgen voor een perfecte afdichting. Achter de rits is een grote flap gemaakt welke al het water tegenhoudt en daarmee de spoeling verminderd.

De echte innovatie van de Bare Evoke is natuurlijk de unieke binnenvoering. Deze wordt Celliant infrarood genoemd en zet verspilde lichaamswarmte om in bruikbare infrarode energie. Door de 13 thermo-reactive mineralen ,welke reageren op de lichaamswarmte, wordt de infrarode energie teruggegeven aan het lichaam waardoor de lichaamswarmte en bloedsomloop verbeteren. Deze optie werkt het beste wanneer je veel beweegt onderwater.

Verder is de Evoke voorzien van alle premium features welke je kan verwachten van Bare. De ritsen bij de enkels zijn extra lang gemaakt waardoor het pak eenvoudig aan te trekken is. Onder de armen zijn alle naden weggelaten zodat je als duiker optimale bewegingsvrijheid hebt. Slijtvaste Armorflex 2.0 kniestukken en een anatomisch correct patroon waardoor de Evoke als gegoten zit.


Specificaties
Merk
Bare Evoke


Over dit product
Door het gebruik van Celliant infrarood techniek gebruikt het pak je eigen lichaam om je warm te houden, gevolg is een erg warm pak
Alle naden zijn gelijmd en getaped en daardoor compleet waterdicht
Onder de armen zijn geen naden en dit zit erg prettig
Uitermate lange glideskin seals welke de benen en armen perfect afsluiten
Erg lange ritsen bij de benen waardoor het aantrekken van het pak erg gemakkelijk is
De kniestukken zijn wat kwetsbaar voor beschadeging