Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Bare Manta Hooded 7/6 mm Full Kids

mm dik Perfecte Bare pasvorm Uitermate slijtvast Uitermate geschikt voor duiken in Nederland en daarbuiten

179,95

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Bare Manta Hooded is een neopreen wetsuit van 7mm dik welke speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Daarom zijn de maten gebaseerd op leeftijden en is het kiezen van de maat een fluitje van een cent.

De Manta is voorzien van twee soorten neopreen, op de torso is het neopreen 7mm dik voor extra warmte. Rond de armen en benen is het neopreen net wat dunner gemaakt met 6mm om zo de bewegelijkheid te behouden. Verder beschikt het pak over een glideskin nekseal zodat er zo min mogelijk koud water het pak in komt. Rond de polsen en benen zijn de welbekende flip seals geplaatst welke hier ook aan bijdragen.

De Bare Manta beschikt over een heavy duty rits op de rug met een lus aan het begin van de rits. Hierdoor is deze eenvoudig dicht te maken en worden beschadigingen aan de rist voorkomen. De kniestukken zijn gemaakt van FORMTEK en extreem duurzaam, ondanks dat bieden ze genoeg flexibiliteit om gemakkelijk te bewegen onderwater. Als finishing touch zijn alle naden afgewerkt met Secure lock waardoor deze erg robuust zijn.


SpecificatiesGeen specificaties beschikbaar bij dit product

Over dit product
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Stevig pak door de dubbel gestikte en gelijmde naden
Doordat de cap direct op het pak gemaakt is sluit deze erg mooi af rond de hals wat spoeling in deze regionen verminderd en het pak daardoor warmer maakt
Handige maatvoering gebaseerd op leeftijd
Het neopreen is stugger dan het neopreen wat gebruikt wordt in andere Bare pakken voor volwassenen