Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Bare Nixie 7mm Full Lady

De Bare Nixie 7mm Full Dames is een compleet nieuwe wetsuit waar alle patenten van Bare in zijn samengekomen. Men heeft zelfs een nieuw patent toegevoegd in de vorm van het S-Flex neopreen. Dit is een uitermate flexibel neopreen waardoor het pak gemakkelijk aantrekt en zeer comfortabel duikt.

259,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Bare Nixie 7mm Full is een compleet nieuw pak waar alle patenten van Bare in zijn samengekomen. Men heeft zelfs een nieuw patent toegevoegd in de vorm van het S-Flex neopreen. Dit is een uitermate flexibel neopreen waardoor het pak gemakkelijk aantrekt en zeer comfortabel duikt.

Bijzonder aan het Nixie pak van Bare is het anatomisch 3D ontwerp waardoor de pasvorm nog beter is. Alle naden zijn dubbel gelijmd en blingestikt. Dit voorkomt gaatjes in het neopreen bij de naden waardoor water geen kans krijgt om het pak in te stromen. Door het gebruik van het S-flex neopreen is het pak uitermate flexibel en is deze gemakkelijk aan en uit te trekken. De extra lange heavy duty rits is gemakkelijk te sluiten door de duimlus aan de onderkant en laat nauwelijks water door.

Op de nek van de Nixie is gebruik gemaakt van een Glide skin seal welke goed aansluit op de nek en zacht aanvoelt. Door deze seal wordt de instroom van water via de bovenzijde beperkt. Om het pak tegen beschadiging te beschermen zit er op de knieƫn een extra beschermende laag. Op zowel de onderarmen als bij de kuiten bevinden zich de welbekende flip seals aan de binnenzijde van het pak. Deze seals voorkomen dat koud water binnendringt en de duiker afkoelt.

Al met al is de Bare Nixie 7mm Full een uitstekend pak voor zowel de beginnende duiker als de meer ervaren duiker. In combinatie met het Bare Nixie overvest ontstaat er een uitstekende set voor duiken in Nederland en ver daarbuiten.


Specificaties
Merk
Bare Nixie


Over dit product
Zeer flexibel neopreen wat zit als een tweede huid
Alle naden zijn dubbel gestikt en gelijmd waardoor het pak lang zal meegaan
Uitstekende pasvorm en het pak is in vele maten verkrijgbaar
Speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke duiker
De kniestukken zijn aan de kleine kant en wat kwetsbaar
De flipseals houden minder water tegen dan semi-dry seals welke op andere pakken verkrijgbaar zijn