Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Bare Reactive 7mm Men

De Bare Reactive 7mm is de beste wetsuit van Bare met daarin verwerkt de nieuwste innovatie van Bare. Het gehele pak is voorzien van Celliant infrarood technology welke verloren lichaamswarmte omvormt to bruikbare infrarood energie. Hierdoor is de Reactive 7mm het warmste duikpak ooit gemaakt door Bare.

695,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Bare Reactive 7mm is de beste wetsuit van Bare met daarin verwerkt de nieuwste innovatie van Bare. Het gehele pak is voorzien van Celliant infrarood technology welke verloren lichaamswarmte omvormt to bruikbare infrarood energie. Hierdoor is de Reactive 7mm het warmste pak ooit gemaakt door Bare.

De voering van de Bare Reactive is voorzien van 13 thermo actieve mineralen welke in de stof geweven zijn. Deze mineralen vormen de warmte welke het lichaam verliest om in infrarood energie welke weer door het lichaam opgenomen wordt en zo de bloedcirculatie en de warmte van het lichaam verhogen. Daarnaast is het pak niet ,zoals veel andere pakken, gestikt maar zijn de naden getaped en geseald. Deze techniek heeft Bare al eerder toegepast bij de droogpakken welke ze maken. Hierdoor zijn de naden compleet water dicht en dit voorkomt spoeling.

Uiteraard is het pak voorzien van de comfortabele Bare snit. Daarnaast heeft men ervoor gezorgd dat onder de armen geen naden lopen. Ook is het aantrekken van het pak een fluitje van een cent door de extra lange ritsen bij de enkels. De knieen zijn uitstekend beschermt door de Armor Flex kniestukken.


Specificaties
Merk
Bare Reactive


Over dit product
Door het gebruik van Celliant infrarood techniek gebruikt het pak je eigen lichaam om je warm te houden, gevolg is een erg warm pak
Alle naden zijn gelijmd en getaped en daardoor compleet waterdicht
Onder de armen zijn geen naden en dit zit erg prettig
Uitermate lange glideskin seals welke de benen en armen perfect afsluiten
Erg lange ritsen bij de benen waardoor het aantrekken van het pak erg gemakkelijk is
De kniestukken zijn kwetsbaar voor beschadigingen