Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Bare S-Flex Hooded 7mm Full Men

De Bare S-Flex Hooded 7mm Full Men is een compleet nieuw wetsuit waar alle patenten van Bare in zijn samengekomen. Men heeft zelfs een nieuw patent toegevoegd in de vorm van het S-Flex neopreen. Dit is een uitermate flexibel neopreen waardoor het pak gemakkelijk aantrekt en zeer comfortabel duikt.

359,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Bare S-Flex Hooded 7mm staat bekend om de uitmuntende pasvorm en onovertroffen veelzijdigheid. Door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is de Bare Sport een uitstekende keuze voor zowel ervaren als beginnende duikers.

De Bare S-Flex is gemaakt van S-Flex neopreen welke bekend staat om haar flexibiliteit. Op de schouders, waar het trimvest rust, zijn er Armor Flex panelen geplaatst welke het pak beschermen tegen de schouderbanden van het trimvest. De Armor Flex panelen zijn ook gebruikt op de knieƫn. Aan de achterzijde is een heavy duty rits geplaatst met seal flap welke spoeling door de rits tegengaat.

Net als alle andere pakken is de Bare S-Flex Hooded ontworpen door middel van de Bare-fit modellen. Dit zorgt ervoor dat de Bare S-Flex net als alle andere pakken van Bare een comfortabele en uniek pasvorm hebben. Het pak is zonder al te veel moeite aan te trekken en zit comfortabel. Het aan en uit trekken van het pak wordt vereenvoudigd door de flipseals bij de enkels en polsen en de ritsen bij de enkels.

De Bare S-Flex Hooded is het ideale pak voor duiken in Nederland en is geschikt voor zowel de ervaren als beginnende duiker.


Specificaties
Merk
Bare S-Flex


Over dit product
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Stevig pak door de dubbel gestikte en gelijmde naden
Doordat de cap direct op het pak gemaakt is sluit deze erg mooi af rond de hals wat spoeling in deze regionen verminderd en het pak daardoor warmer maakt
Het pak is verkrijgbaar in vele maten en heeft een uitstekende pasvorm
De kniestukken zijn wat vatbaar voor beschadigingen