Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Bare Velocity Ultra Full 7mm Men

De Bare Velocity Full Ultra wetsuit voor mannen is de nieuwste evolutie op gebied van prestatie en warmte. Door het gebruik van de Celliant infrarood technologie welke we kennen uit de reactive pakken is dit pak uitermate warm voor een vriendelijke prijs.

399,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Bare Velocity Full Ultra voor mannen is de nieuwste evolutie op gebied van prestatie en warmte. Door het gebruik van de Celliant infrarood technologie welke we kennen uit de reactive pakken is dit pak uitermate warm voor een vriendelijke prijs.

De Bare Velocity is het beste uit twee werelden. Zo gebruikt het de Celliant Infrarood technologie uit de reactive pakken voor warmte. Maar doordat dit enkel in de torso van het pak gebruikt is behoudt het zijn stretch en flex eigenschappen waardoor het pak als een tweede huid zit. Dit komt mede door het gebruik van Full Stretch neopreen en door de cut welke Bare heeft toegepast op de Velocity. Onder de armen zijn bijvoorbeeld geen naden te vinden wat het draagcomfort enorm verhoogt.

Over de naden gesproken, alle naden zijn dubbel gelijmd en afgewerkt met een Secure-Lock constructie waardoor er nauwelijks water binnendringt. Ook de 360 graden nekseal draagt hieraan bij. Je kunt gerust om je heen kijken zonder direct een sloot water in je pak te laten. Halverwege de armen en benen zijn de bekende flipseals geplaatst welke het water daar tegenhouden. Daarnaast zal er ook nauwelijks water via de rits naar binnen komen door de afdichtingsflap achter de rits.

De Bare Velocity is daarnaast uitstekend afgewerkt. De kniestukken zijn gemaakt van protekt neopreen waardoor ze tegen een stootje kunnen. De heavy-duty rits is van hoge kwaliteit en is eenvoudig te openen en sluiten. Aan de bovenzijde van de rits heeft Bare een Suit-Saver gemaakt welke beschadigingen door het klittenband van de seal voorkomt.


Specificaties
Merk
Bare velocity


Over dit product
Door het gebruik van ultra-stretch neopreen is het pak erg flexibel
De knieën zijn beschermt door protekt stof waardoor het pak minder snel beschadigd
De nekseal voorkomt veel spoeling waardoor de duiker warmer blijft
Het gehele pak is gemaakt van grotere stukken waardoor er minder naden zijn waar het water doorheen kan spoelen
Door dat het pak gebruik maakt van flipseals is deze erg makkelijk aan te trekken
In de torso is de Celliant Infrarood technologie gebruikt waardoor het pak erg warm is
Het pak heeft geen ritsen aan de mouwen
De velocity heeft flipseals en deze sluiten minder nauw om de armen en benen als glideskin seals