Aqualung Helix Pro ACD 300 bar + Helix octopus

Aqualung Helix Pro ACD 300 bar ademautomaat beschikt over uitzonderlijke ademprestaties welke zelfs als superieur worden beoordeeld. Dit gegeven gecombineerd met de royale mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs maakt de Aqualung Helix een echte alleskunner.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

369,00
Product informatie

De Aqualung Helix Pro ACD 300 bar + Helix octopus is de nieuwste (2022) ademautomaat die Aqualung op de markt heeft gebracht als opvolger van de alom bekende Aqaulung Helix, kwa prijs valt hij in het middensegment en dankzij het gebruik van een gecompenseerde 1e en 2e trap levert hij toch zeer goede prestaties, zelfs boven verwachting. Hierdoor is het een van de beste opties in verhouding van de prijs/kwaliteit die momenteel op de markt beschikbaar is. De set wordt compleet geleverd en bestaat uit een 1e en 2e trap, octopus en de bijbehorende slangen en is zowel met de DIN als de internationaal aansluiting te bestellen.

De Helix Pro heeft belangrijke functies, ten eerste het Aqualungs gepantenteerde ACD-systeem, hierdoor wordt de eerste trap beschermt tegen het onbedoeld binnendringen van vuil en water, ook als er geen druk op staat. Ten tweede heeft de eerste trap een afgedichte omgevingsdrukkamer waardoor hij ook geschikt is voor koud en/of vervuilt water, de droge omgevingsdrukkamer houdt de interne componenten schoon en droog.

De 1e strap beschikt over 2 Hoge druk poorten en 4 lage druk poorten. Het uiterlijk van de eerste trap is zo ontworpen dat de slangen makkelijk en correct te plaatsen zijn. Het uitgebalanceerde membraan van de 1e trap bied superieure en consistente prestaties ongeacht de tankdruk.


De 2de trap beschikt over een warmtewisselaar om ijsvorming te voorkomen en is ook voorzien van de bekende Aqualung lipshield waardoor de lippen beter beschermd worden tegen de kou, deze is binnen 1 seconde zonder gereedschap te verwijderen en te plaatsen. De ergonomische Venturi-knop maakt nauwkeurige aanpassingen mogelijk en deze is zelfs met handschoenen eenvoudig te bedienen.

De automaten moeten elke 2 jaar of na 100 duiken voor een servicebeurt worden aangeboden bij een Aqualung servicecenter.


Specificaties
Merk
Aqualung


Productkenmerken
Doordat de eerste trap is voorzien van het ACD Systeem komt er geen water in de eerste trap. Wat erg makkelijk is tijdens spoelen.
De grote waterloosknop is ook makkelijk te bedienen met handschoenen aan.
De Aqualung core Supreme is behoorlijk licht waardoor hij ook nog is makkelijk mee te nemen.
De octopus is gemaakt van plastic en daardoor wat vatbaarder voor beschadigingen
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen