Black
Black
Black
White
Black
Black

Oceanic Delta 5 Edx Set

De Oceanic Delta 5 Edx is voorzien van een gebalanceerde eerste trap en een pneumatisch gebalanceerde tweede trap voor een nog soepelere ademhaling en is ontworpen om de ademhaling zo natuur getrouw te maken en de inademweerstand tot een minimum te beperken, desondanks is de set lichtgewicht en ook compact. De Oceanic Delta 5 is ook koudwater geschikt en kan tot Nitrox 40% gebruikt worden en kan dus in alle duikomstandigheden gebruikt worden.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

799,00
Product informatie

De Oceanic Delta 5 Edx is voorzien van een gebalanceerde eerste trap en een pneumatisch gebalanceerde tweede trap voor een nog soepelere ademhaling en is ontworpen om de ademhaling zo natuur getrouw te maken en de inademweerstand tot een minimum te beperken, desondanks is de set lichtgewicht en ook compact. De Oceanic Delta 5 is ook koudwater geschikt en kan tot Nitrox 40% gebruikt worden en kan dus in alle duikomstandigheden gebruikt worden. Meer dan 20 jaar geleden heeft Oceanic zichzelf de uitdaging gegeven om een robuuste en betrouwbare ademautomaat voor alle doeleinden te ontwerpen die thuis zou zijn in koud of warm water en net zo goed zou ademen op 9 meter als op 130. Ze noemden die ademautomaat de Delta, en dat doen ze nog steeds al is deze automaat wel steeds verder doorontwikkeld.

De eerste trap is koud gesmeed en overgebalanceerd voor nog meer ademcomfort, en voorzien van 4 lage druk poorten en 2 hoge drukpoorten welke iets schuin zijn geplaatst voor de beste slang routing. Ook is hij voorzien van een warmtewisselaar waardoor de koudwater prestaties nog beter zijn.

De tweede trap is voorzien van een flexslang, orthodontisch mondstuk, Dynamic Adjustment Technology, warmtewisselaar (waardoor hij nog beter koudwatergeschikt is) en een venturi knop. Deze knop kun jij op + en – zetten, in de + stand creëert de ademautomaat een onderdruk achter het membraam waardoor hij sneller gaat afblazen aan de oppervlakte als de waterloosknop ingedrukt wordt of als er water tegen aan drukt, daarom adviseren wij altijd om hem op de -stand te zetten en pas naar + als het ademen zwaarder gaat door stroming of als jij dieper aan het duiken bent en jij teveel inspanning moet leveren. Ook word de tweede trap standaard geleverd met het gepatenteerde Dynamic Adjustment Technology die, eenmaal ingesteld door de duiker, zorgt voor een consistente luchtstroom op elke diepte.

De octopus is voorzien van een flexslang, orthodontisch mondstuk en een venturi knop. De set wordt geleverd in een mooie automaten tas en de tweede trap is zowel in het zwart als wit leverbaar. De onderhoudsinterval van deze ademautomatenset is elke 2 jaar en daarmee krijg jij levenslange garantie.


SpecificatiesGeen specificaties beschikbaar bij dit product

Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen