Ratio idive color

De Ratio idive color easy is een zeer volledige duikcomputer die licht van gewicht is en toch ook weer sterk. Hierdoor is hij ook gewoon als horloge te gebruiken.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

449,99
Product informatie

De Ratio idive color easy is een zeer volledige duikcomputer die licht van gewicht is en toch ook weer sterk. Hierdoor is hij ook gewoon als horloge te gebruiken. Om de batteriij te besparen schakeld de computer uit en door een draaibeweging met jouw pols te maken kun jij hem weer activeren om de tijd te zien. De computer wordt met verlengband geleverd waardoor jij niet verplicht wordt om extra accesoires te kopen.

Met de 4 knoppen is de computer eenvoudig te bedienen en dat kan zelfs zonder problemen met dikke handschoenen aan, het menu bestaat uit pictogrammen en het is daardoor zeer eenvoudig om naar het gewenste menu te gaan. De computer heeft een 1.3" kleurenscherm waardoor hij duidelijk afleesbaar is. Zelfs tijdens de duik kun jij nog instellen of jij conservatiever wil duiken.

De computer beschikt over een ingebouwd kompas die zowel boven als onderwater te gebruiken is. 

Met de bijgeleverde USB kabel is de computer oplaadbaar en op het moment dat jij hem aan de computeraansluit kun jij ook de nieuwste software downloaden. Met die USB kabel is de transmitter ook oplaadbaar. Het is mogelijk om tot 10 transmitters op jouw duikcomputer af te lezen (easy 2 stuks, deep 3 stuks, tech+ 10 stuks). Na aanschaf is het ook mogelijk om de computer te upgraden. De transmitters geven in kleur weer hoeveel druk er nog in de fles zit (groen >100 bar, geel 100-50 bar, rood <50 bar), deze kun jij instellen op branden, knipperen of uit. Tevens is er een kabel te bestellen zodat jij de lampjes ook zelf op de slang van jouw ademautomaat kan zien.

Verder is er een analyser te bestellen waardoor jij aan de waterkant jouw nitroxmengsel kunt analyseren en de computer rekent die dan gelijk door in jouw duikplan.


Specificaties
Merk
Ratio


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen