Black
Black
Arctic White
Hot Lime

Suunto Eon Core

De Suunto Eon Core is een compacte duikcomputer met een helder kleurenscherm welke eenvoudig afleesbaar is. Daarnaast zijn er talloze functies aan te passen door de gebruiker. Hierdoor is het kleinere broertje van de Suunto Eon Steel een uitstekende koop!

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

€ 749,00629,00
Product informatie

De Suunto Eon Core is een compacte duikcomputer met een helder kleurenscherm welke eenvoudig afleesbaar is. Daarnaast zijn er talloze functies aan te passen door de gebruiker. Hierdoor is het kleinere broertje van de Suunto Eon Steel een uitstekende koop!

De Suunto Eon Core is voorzien van een TFT kleurenscherm welke voorzien is van een hoog contrast en grote cijfers. Doordat de back lighting altijd aan staat hoef je nooit meer op een knop te drukken om de computer af te lezen. Hierdoor is de Eon Core onder alle omstandigheden uitstekend afleesbaar, zelfs tijdens een nachtduik. Doormiddel van het kleurscherm wordt de duiker op innovatieve wijze gewaarschuwd tijdens bijvoorbeeld een te snelle opstijging. Diverse uitingen op het scherm zijn direct zichtbaar door de rode kleur.

Ten opzichte van de Eon Steel is de Core behoorlijk gekrompen. De afmetingen zijn een stuk kleiner en ook het gewicht is drastisch gedaald. Hierdoor ligt de computer prettiger om de pols en is hij gemakkelijker mee te nemen op reis. De knoppen aan de zijkant zijn gemakkelijk in te drukken, zelfs als je handschoenen aan hebt. De gehele computer kan overigens omgedraaid worden waardoor de knoppen aan de andere zijde zitten. Zo kan de Eon Core op beide polsen gedragen worden.

De Suunto Eon Core is uitgerust met het Suunto Fused RGBM. Dit algoritme is de nieuwste en het meest geavanceerde van Suunto. Hierdoor is de Eon Core geschikt voor het duiken met Nitrox, Trimix en zelfs voor een Closed Circuit Rebreather. De computer beschikt over volledige decompressie mogelijkheden en is geschikt tot een diepte van 80 meter. Daarnaast is de Core voorzien van een 3d tilt kompas welke, in tegenstelling tot veel digitale kompassen, wel werkt.

De computer wordt geleverd inclusief interface waarmee ook de computer opgeladen dient te worden. De batterij gaat ongeveer 10 tot 20 duikuren mee op een lading. Doormiddel van de Bluetooth functie kan er draadloos contact gemaakt worden met de Suunto DM5 app waar ook de instellingen voor de computer gewijzigd kunnen worden. Wanneer er een nieuwe software update beschikbaar komt dan is het mogelijk deze via de interface en de app op de Eon Core te installeren.


Specificaties
Merk
Suunto


Productkenmerken
Veel verschillende duik modi
Klein en licht van gewicht
Eén van de beste displays verkrijgbaar
Eenvoudig te bedienen, zelfs wanneer je handschoenen aan hebt
Elektronisch kompas werkt uitstekend
Strap is lang genoeg en past over alle pakken heen
Geen wandstekker meegeleverd, enkel de interface kabel
Komen snel krassen op het scherm. Het is aan te raden om direct de scratch guard welke wordt meegeleverd op de computer te doen
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen