Suunto CB - One

De CB-One console van Suunto bestaat uit een Suunto SM-36 manometer welke geschikt is tot 300 Bar. De sterke maar compacte behuizing zorgt er voor de dat de manometer veilig is opgeborgen en niet beschadigd.

Geen opties beschikbaar
Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

119,00
Product informatie

De CB-One console van Suunto bestaat uit een Suunto SM-36 manometer welke geschikt is tot 300 Bar. De sterke maar compacte behuizing zorgt er voor de dat de manometer veilig is opgeborgen en niet beschadigd. Door de ultra flex slang hangt de CB-One altijd op de juiste positie en is hij gemakkelijk weg te stoppen.

Doormiddel van een veiligheidsspeld-type buis en een versnellings mechanisme is de SM-36 manometer uiterst duurzaam en nauwkeurig. De duidelijke leesbare wijzerplaat welke oplicht in het donker zorgt ervoor dat de console altijd gemakkelijk afleesbaar blijft. De casing om de manometer kan eventueel later verwijderd worden zodat de manometer direct op de hoge druk slang gemonteerd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk na aankoop nog een Suunto SK-7 kompas aan de console toe te voegen.


Specificaties
Merk
Suunto


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen