Pink
Pink
Blue
Blue
Pink

Atlantis 2.0 Full Face Snorkelmasker Kids

Met het Atlantis 2.0 Full Face Snorkelmasker Kids is het snorkelen nog nooit zo prettig geweest. De Atlantis maakt het ademen onderwater net zo gemakkelijk als boven water. Je kunt gewoon door je neus en mond ademen. Ideaal masker voor op vakantie. Ideaal voor kinderen vanaf 10 jaar.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

39,95
Product informatie

Met het Atlantis 2.0 Full Face Snorkelmasker Kids is het snorkelen nog nooit zo prettig geweest. De Atlantis maakt het ademen onderwater net zo gemakkelijk als boven water. Je kunt gewoon door je neus en mond ademen. Door het volledig ronde venster is het zicht optimaal en kijk je wel tot 180 graden in het rond. Snorkelen is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest als nu!

De Atlantis kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 10 jaar zodat ook zij zonder moeite lekker kunnen snorkelen. De lange snorkel aan de bovenzijde van het masker kan eenvoudig van het masker afgehaald worden waardoor de Atlantis makkelijk mee te nemen is op vakantie. De snorkel bevat daarnaast een dry-top waardoor er geen water in het masker kan komen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan loopt het water zonder moeite weg uit het masker door de ventielen aan de onderkant.

De meeste normale snorkelmaskers hebben de nare gewoonte om te beslaan. Dit is te verhelpen met tandpasta maar helaas is dit slechts een tijdelijke oplossing. De Atlantis Full Face creëert een luchtstroom langs de lens waardoor deze nooit kan beslaan. Het is dus niet meer nodig om je masker te behandelen met tandpasta of om er in te spugen voor je snorkelduik

Voor de snorkel is een aansluiting gemaakt waar een action cam zoals een GoPro geplaatst kan worden. Doordat de camera voor de rand van het masker geplaatst is zullen er geen bellen in het filmpje gezien worden wanneer je uitademt.


Specificaties
Merk
Atlantis


Productkenmerken
Je hoeft geen snorkel meer in de mond te nemen waardoor je door je neus kan ademen
Het masker beslaat niet waardoor spugen overbodig is geworden
Door de dry-top komt er geen water in het masker
Vergt geen opleiding om makkelijk mee te snorkelen
Gopro direct te plaatsen op het masker
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Het is niet mogelijk om met dit masker te freediven door het grote lucht oppervlakte in masker.
De afwerking van het masker is net iets minder goed als die van het Ocean Reef masker
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen