Tusa Serene Black Series Travel Set

Ideaal voor op reis door geringe grote Snorkel met dry top en waterloosventiel Speciaal ontworpen voor de vrouwelijke snorkelaar.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

96,50
Product informatie

De Tusa Serene Black Series Travel set is de vrouwelijk vormgegeven snorkelset van dit moment. De combinatie van het prettig zittende maskeren de snorkel met dry top en de kleine vinnen is ideaal voor op vakantie. Uiteraard wordt het geheel geleverd in een handige draagtas en met de standaard 3 jaar garantie van Tusa.

Masker

Het masker van de Serene Black Series is speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijke gezicht. Daardoor past het masker beter op het smallere gelaat van de vrouwelijke snorkelaar. De silicone skirt heeft een speciaal 3D ontwerp waardoor het masker uitstekend afsluit en prettig op het gezicht zit. Met de gespen aan de zijkant is het masker eenvoudig op de juiste maat af te stellen.

Snorkel

De Snorkel van de Black Series Combo beschikt over een Dry Top. Deze top sluit de snorkel af wanneer deze onderwater komt. Hierdoor kan er geen water in de snorkel komen zolang het siliconen mondstuk in de mond zit. Wanneer er toch water in de snorkel komt omdat het mondstuk uit de mond is dan is dit gemakkelijk uit de snorkel te blazen met het waterloosventiel aan de onderzijde. Het mondstuk is daarnaast orthopedisch vormgegeven waardoor deze prettig in de mond zit.

Vinnen

De Tusa Sport Snorkel Fin is een korte vin welk zowel met blote voeten als met schoenen gedragen kan worden. Met de siliconen vinband aan de achterzijde is de vin gemakkelijk op de juiste maat af te stellen. Door de geringe lengte van slechts 32 cm in de maat 36-42 (m) en het geringe gewicht van 0.8 kg is deze vin ideaal voor op reis.

Let op! Wilt u de vinnen dragen met schoenen? Bestel deze dan een maat categorie groter dan uw huidige schoenmaat.


Specificaties
Merk
Tusa


Productkenmerken
Top of the line snorkelset
Set is zeer compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen op reis
Snorkel met dry top waardoor er geen water in de snorkel komt
Maatvoering loopt maar tot 46
Vin niet te dragen met schoen wanneer de schoenmaat in de hoogste categorie valt.
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen