Tusa Visio Tri-Ex Black Series Travel Set

Ideaal voor op reis door geringe grote Snorkel met dry top en waterloosventiel De beste snorkelset op de markt

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

99,00
Product informatie

De Tusa Visio Tri-Ex Black Series Travel Set is de beste snorkelset welke op dit moment verkrijgbaar is. Het unieke masker in combinatie met de snorkel met speciale dry top en de compacte doch krachtige vinnen maken dit tot een snorkelset welke je zal vergezellen op vele reizen over de gehele wereld. Uiteraard wordt de gehele set geleverd in een handige draagtas.

Masker

Het masker beschikt over drie lenzen. Eén grote aan de voorzijde en twee kleine aan beide zijdes van het masker. Hierdoor ontstaat er een zichtveld van 168 graden breed. De skirt van het masker is gemaakt van siliconen en heeft een speciaal 3d ontwerp waardoor deze uitermate goed past op medium tot grote gezichten. Met de gespen aan de zijkant is het masker tot op de millimeter nauwkeurig af te stellen.

Snorkel

De Snorkel van de Black Series Combo beschikt over een Dry Top. Deze top sluit de snorkel af wanneer deze onderwater komt. Hierdoor kan er geen water in de snorkel komen zolang het siliconen mondstuk in de mond zit. Wanneer er toch water in de snorkel komt omdat het mondstuk uit de mond is dan is dit gemakkelijk uit de snorkel te blazen met het waterloosventiel aan de onderzijde. Het mondstuk is daarnaast orthopedisch vormgegeven waardoor deze prettig in de mond zit.

Vinnen

De Tusa Sport Snorkel Fin is een korte vin welk zowel met blote voeten als met schoenen gedragen kan worden. Met de siliconen vinband aan de achterzijde is de vin gemakkelijk op de juiste maat af te stellen. Door de geringe lengte van slechts 32 cm in de maat 36-42 en het geringe gewicht van 0.8 kg is deze vin ideaal voor op reis.

Let op! Wilt u de vinnen dragen met schoenen? Bestel deze dan een maat categorie groter dan uw huidige schoenmaat.


Specificaties
Merk
Tusa


Productkenmerken
Top of the line snorkelset
Set is zeer compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen op reis
Snorkel met dry top waardoor er geen water in de snorkel komt
Masker heeft uitermate zacht siliconen en zit erg prettig op het gezicht
Doordat het glas uit een stuk bestaat heb je erg veel zicht door het masker
De vinnen zijn te gebruiken door meerdere personen door de ruime maat range
Maatvoering loopt maar tot 46
Het masker is alleen met zwart siliconen te krijgen
Niet geschikt voor mensen met een erg smal gezicht
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen