Aqualung Axiom

De Aqualung Axiom is een zeer compleet en gemakkelijk te gebruiken jacket. De meest in het oog springende eigenschap is het Wrapture harnas systeem.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

€ 699,00469,00
Product informatie

De Aqualung Axiom is een zeer compleet en gemakkelijk te gebruiken jacket. De meest in het oog springende eigenschap is het Wrapture harnas systeem. Deze stelt de duiker in staat om comfortabel recht opt te staan met de duikfles op de rug. Deze hangt dan verticaal en dicht bij het lichaam. Door het Wrapture harnas leunt al het gewicht op de heupen en trekt deze niet aan de schouders. Dit systeem wordt al langer gebruikt bij bijvoorbeeld rugzakken.

Met het GripLock tankband en gesp systeem is het vastmaken van de duikfles gemakkelijker dan ooit. De tankband hoeft niet meer over de tank heen getild te worden maar kan gelijk op de goede hoogte worden vast gemaakt met de gesp. Met de Finger Saver functie hoef je je tevens geen zorgen te maken dat je vinger klem komt te zitten tussen de gesp en de tank.

De gecreëerde octopus pocket aan de rechterkant maakt het gemakkelijk om de octopus op te bergen. Deze blijft zichtbaar en toegankelijk gedurende de gehele duik. Aan de linkerzijde is de Axiom voorzien van bevestigingspunten voor het bevestigen van een duikmes.


Specificaties
Merk
Aqualung


Productkenmerken
Het Wrapture systeem zorgt ervoor dat het trimvest uitstekend op zijn plaats blijft tijdens de duik en dat de fles op de kant gemakkelijker gedragen kan worden
Het trimvest op de tank monteren is een fluitje van een cent door het GripLock systeem
SureLock loodpocktes zijn gemakkelijk in het trimvest te steken en blijven goed zitten
Loodpockets zijn aan de kleine kant
Geen bescherming aan de achterzijde van het trimvest. Hierdoor kan de tank beschadigingen veroorzaken op het trimvest.
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen