Aqualung Lotus

De Aqualung Lotus is de vrouwelijke tegenhanger van de Aqualung Dimension. Zoals alle top of the line Aqualung jackets beschikt ook de Lotus over het Wrapture harnas systeem.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

€ 649,00479,00
Product informatie

De Aqualung Lotus is de vrouwelijke tegenhanger van de Aqualung Dimension. Zoals alle top of the line Aqualung trimvesten beschikt ook de Lotus over het Wrapture harnas systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat al het gewicht gedragen wordt door de heupen en niet rust op de schouders. Dit principe wordt al langer toegepast in de duurdere rugzaken en voorkomt dat je voorover gaat staan om het gewicht te dragen.

De bladder van de Lotus is gepositioneerd aan de achterzijde. Hierdoor heb je alle voordelen van een wing zoals een beter duikpositie met de voordelen van een normaal jacket zoals zakken en d-ringen. Het jacket is daarnaast uitgerust met de SureLock loodpockets welke gemakkelijk te vergrendelen zijn en met een enkele handbeweging af geworpen kunnen worden in geval van lood. De dump valves zijn daarnaast allen one-way waardoor er nauwelijks water in het trimvest komt.


Specificaties
Merk
Aqualung


Productkenmerken
Het Wrapture systeem zorgt ervoor dat het trimvest uitstekend op zijn plaats blijft tijdens de duik en dat de fles op de kant gemakkelijker gedragen kan worden
Door het semi-wing design duikt de Lotus uitermate goed
Het GripLock systeem maakt het vastmaken van het trimvest aan de tank een fluitje van een cent
Veel bewegingsvrijheid voor de armen
Kleine zakken waar weinig in kan aan de zijkant
Geen bescherming aan de achterzijde van het trimvest. Hierdoor kan de tank beschadigingen veroorzaken op het trimvest.
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen