Aqualung Soul

De Aqualung Soul is het meest luxueuze jacket voor de vrouwelijke duiker. Zo bevat de Soul het comfortabele wrapture harnas welke vergelijkbaar is met de heupbanden van een rugzak.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

459,00
Product informatie

De Aqualung Soul is het meest luxueuze jacket voor de vrouwelijke duiker. Zo bevat de Soul het comfortabele wrapture harnas welke vergelijkbaar is met de heupbanden van een rugzak. Hierdoor wordt het meeste gewicht op de heupen gedragen in plaatst van op de schouders. Voorover buigen omdat de fles zo zwaar is is er daarom niet meer bij.

Uiteraard beschikt de Soul over de SureLock loodintergratie welke gemakkelijk te vergrendelen is en met een enkele handgreep af te werpen is in geval van nood. Aan de achterzijde is er de speciale GripLock band geplaatst welke de traditionele tankband overbodig maakt. De bladder heeft een slanker profiel met lagere luchtkamers en een kortere romplengte. Dit alles zorgt voor een comfortabele pasvorm en voorkomt dat de duikster in het jacket hangt in het water.

Het bladder systeem biedt tevens het beste van twee werelden. Door dat de bladder wraparound is wordt de duikster niet in elkaar gedrukt wanneer het jacket wordt opgeblazen. Daarnaast wordt een groot deel van de lucht naar de bladder op de rug verplaatst waardoor de duikeigenschappen verbeteren.

De Aqualung Soul beschikt over een normale inflator welke eenvoudig te bedienen is, zelfs met handschoenen aan.


Specificaties
Merk
Aqualung


Productkenmerken
Het Wrapture systeem zorgt ervoor dat het trimvest uitstekend op zijn plaats blijft tijdens de duik en dat de fles op de kant gemakkelijker gedragen kan worden
Trimvest is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke duiker en heeft daardoor een uitstekende pasvorm
Door het semi-wing design duikt de Soul i3 uitstekend
Geen bescherming aan de achterzijde van het trimvest. Hierdoor kan de tank beschadigingen veroorzaken op het trimvest.
Loodpockets zijn aan de kleine kant
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen