TS Blue
TS Blue

Aqualung Favola + Zephyr Purge (Uitverkoop)

Uitverkoop: Het Aqualung Favola masker staat garant voor een ongelooflijk gezichtsveld. en in combinatie met de Aqualung Zephyr Purge snorkel maakt dit tot een ideale snorkelset voor zowel snorkelaars als duikers. Groot gezichtsveld. Brede makkelijk te verstellen maskerband. Snorkel is voorzien van spatwaterbescherming. Waterloosventiel aan de onderzijde van de snorkel. Comfort-bite mondstuk.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

€ 79,0072,50
Product informatie

Het Aqualung Favola masker staat garant voor een ongelooflijk gezichtsveld. Door het lage volume zitten de glazen dicht op de ogen waardoor je minder tegen het frame en het siliconen van het masker aankijkt. Daarnaast is het lage volume gemakkelijk te klaren en leeg te maken van water.De Favola beschikt over een hoogwaardige siliconen skirt waardoor deze comfortabel op het gezicht rust. Daarnaast is het masker gemakkelijk in te stellen door de nieuwe bredere maskerband en de gepatenteerde double joint gespen, deze kunnen zowel naar boven en beneden draaien als ook naar binnen en buiten.

De Aqualung Zephyr Purge is een mooi ontworpen snorkel welke uitstekend past bij de maskers van Aqualung. De spatwaterbescherming aan de bovenzijde beschermt de snorkel en voorkomt dat er grote hoeveelheden water in de snorkel komen. Mocht er toch een beetje water in de snorkel dan kan dit gemakkelijk weggeblazen worden door het waterloosventiel aan de onderzijde. Wanneer dit niet in één keer lukt beschikt de Zephyr Purge over een groot reservoir waar een laagje water in kan staan zonder dat je er last van hebt. Aan de onderzijde van de Zephyr is een speciale golving zone geplaatst welke zorgt voor meer flexibiliteit. Samen met de het comfort-bite mondstuk zorgt dit ervoor dat de snorkel comfortabel in de mond ligt.


Specificaties
Merk
Aqualung


Productkenmerken
groot gezichtsveld
comfortabel maskerbandje
spatwaterschermpje op snorkel
waterloosventiel aan onderzijde snorkel
snorkel is niet flexibel zodat hij bij de mond blijft hangen terwijl hij niet in de mond zit
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen