Hot Lime
Hot Lime
Blue

Aqualung Express

De Aqualung Express vertegenwoordigd de nieuwste technologie en materiaal innovatie op duikvinnen gebied. Daardoor zijn comfort, kracht en efficiëntie synoniem geworden met de Express. Het geheim van deze vin zit hem in de 'Armadillo'.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

85,00
Product informatie

De Aqualung Express vertegenwoordigd de nieuwste technologie en materiaal innovatie. Daardoor zijn comfort, kracht en efficiëntie synoniem geworden met de Express. Het geheim van deze vin zit hem in de 'Armadillo'. Deze gepatenteerde langwerpige membraan is gemaakt van elastisch rubber. Deze slaat de energie van de zwemslag op tijdens de neerwaartse slag en geeft deze kracht terug aan het einde van elke vinslag. Ook is het vinblad aan de zijkant van de voetpocket geplaatst waardoor kramp en overstrekking voorkomen word. De Express is gemakkelijk op maat te verstellen door het ESB systeem met druk en release knoppen.


Specificaties
Merk
Aqualung


Productkenmerken
Door de grote lus in de hielband is het aantrekken van de vin erg gemakkelijk
De speciale powerzone in de vin geeft de vinslag extra kracht
Tegen de stroming in zwemmen met de Express is een fluitje van een cent
Het blad van de vin is aan het midden van de voetpocket bevestigd waardoor de gehele voet gebruikt wordt tijdens de vinslag. Hierdoor staat er minder spanning op de tenen en enkel
De vin heeft grote bladen en is daardoor minder geschikt voor mensen met blessures aan benen of enkels
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen