Blue
Blue
Hot Lime
Black

Aqualung Stratos 3 Full Foot

De Aqualung Stratos 3 Full Foot is een lichte, duurzame en betaalbare vin welke ideaal is voor intensief gebruik. Het is dan ook niet voor niets dat de Stratos 3 veel gebruikt wordt in duikcentra.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

55,00
Product informatie

De Aqualung Stratos 3 Full Foot is een lichte, duurzame en betaalbare vin welke ideaal is voor intensief gebruik. Het is dan ook niet voor niets dat de Stratos 3 veel gebruikt wordt in duikcentra. Om de vin zo duurzaam mogelijk te maken is deze veel getest in het laboratorium van Aqualung en onderwerpen aan de meest extreme stress test welke tot nu toe bestond.

De Stratos 3 Full Foot is gemaakt van 3 verschillende materialen waardoor de vin ontzettend flexibel is. Daarnaast is het buigpunt iets naar achter gehaald waardoor de vinslag nog krachtiger is. De voetpocket is anatomisch vormgegeven en verstevigd met zacht rubber zodat deze erg comfortabel aanvoelt. In de voetpocket is een extra laag aangebracht welke nog meer grip geeft en hierdoor voelt de vin enorm stabiel.

Het vinblad van de Stratos beschikt over 4 kanalen en ribben aan de zijkant. Hierdoor wordt het water gevangen en naar de punt van de vin geleid. Dit zorgt voor een effectieve vinslag welke zowel bij het snorkelen als het duiken uitstekend van pas komt.


Specificaties
Merk
Aqualung


Productkenmerken
De vin is zowel te gebruiken voor het duiken als voor het snorkelen
Uitermate sterke en robuuste vin welke lang zal meegaan
Hoge prijs/kwaliteit verhouding
De voet pocket van de Stratos zit uitstekend door de extra laag welke er in aangebracht is
Wij konden geen minpunten vinden. Dit is op dit moment één van de beste gesloten hiel vinnen.
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen