Bare S-Flex 7mm Full Men

De Bare S-Flex 7mm Full Men is een compleet nieuw wetsuit waar alle patenten van Bare in zijn samengekomen. Men heeft zelfs een nieuw patent toegevoegd in de vorm van het S-Flex neopreen. Dit is een uitermate flexibel neopreen waardoor het pak gemakkelijk aantrekt en zeer comfortabel duikt.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

259,00
Product informatie

De Bare S-Flex 7mm Full is een compleet nieuw pak waar alle patenten van Bare in zijn samengekomen. Men heeft zelfs een nieuw patent toegevoegd in de vorm van het S-Flex neopreen. Dit is een uitermate flexibel neopreen waardoor het pak gemakkelijk aantrekt en zeer comfortabel duikt.

Bijzonder aan het S-Flex pak van Bare is het anatomisch 3D ontwerp waardoor de pasvorm nog beter is. Alle naden zijn dubbel gelijmd en blingestikt. Dit voorkomt gaatjes in het neopreen bij de naden waardoor water geen kans krijgt om het pak in te stromen. Door het gebruik van het S-flex neopreen is het pak uitermate flexibel en is deze gemakkelijk aan en uit te trekken. De extra lange heavy duty rits is gemakkelijk te sluiten door de duimlus aan de onderkant en laat nauwelijks water door.

Op de nek van de S-Flex is gebruik gemaakt van een Glide skin seal welke goed aansluit op de nek en zacht aanvoelt. Door deze seal wordt de instroom van water via de bovenzijde beperkt. Om het pak tegen beschadiging te beschermen zit er op de knieën een extra beschermende laag. Op zowel de onderarmen als bij de kuiten bevinden zich de welbekende flip seals aan de binnenzijde van het pak. Deze seals voorkomen dat koud water binnendringt en de duiker afkoelt.

Al met al is de Bare S-Flex 7mm Full een uitstekend pak voor zowel de beginnende duiker als de meer ervaren duiker. In combinatie met het Bare S-Flex overvest ontstaat er een uitstekende set voor duiken in Nederland en ver daarbuiten.


Specificaties
Merk
Bare s-flex


Productkenmerken
Het pak is gemaakt van het ultra flexibele s-flex materiaal
Alle naden in het pak zijn dubbel gestikt en gelijmd
De glide-skin nekseal sluit goed af
Simpel maar stoer design
Perfect pak voor al je duiken in koudere wateren zoals in Nederland
Verkrijgbaar in veel verschillende maten
De kneepads zijn wat vatbaar voor beschadigingen
De flip-seals zijn minder goed in het tegen houden van het water als glide-skin seals
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen