Bare Sport 3/2mm Full Men

De Bare Sport 3/2mm Men is de ideale wetsuit voor de warmere wateren. Dit wetsuit kan gebruikt worden in het zwembad of voor duiken op vakantie. Het voordeel ten opzichte van een shorty is dat het hele lichaam bedekt is en daardoor beschermt is tegen bijvoorbeeld vuurkoraal of kwallen.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

149,00
Product informatie

De Bare Sport 3/2mm is het ideale pak voor de warmere wateren. Dit wetsuit kan gebruikt worden in het zwembad of voor duiken op vakantie. Het voordeel ten opzichte van een shorty is dat het hele lichaam bedekt is en daardoor beschermt is tegen bijvoorbeeld vuurkoraal of kwallen.

De Bare Sport is gemaakt van 3mm neopreen op de torso en 2mm dik neopreen bij de armen en benen. Hierdoor heb je als duiker optimale bewegingsvrijheid en is het pak gemakkelijk aan en uit te trekken. Het neopreen is aan beide zijdes voorzien van een nylon laag en dit maakt het wetsuit uitermate duurzaam en sterk. Op de schouders zijn Armor Flex beschermingsstukken aangebracht welke het pak beschermen tegen het schuren van de schouderbanden van het trimvest. Hetzelfde Armor Flex is op de knieën van de Bare Sport geplaatst.

Aan de achterkant is er gekozen voor een Heavy Duty rits welke is voorzien van een flap welke eventuele spoeling tegenhoudt. Rond de nek is een 3mm dikke glideskin seal aangebracht welke met klitteband op maat afgesteld kan worden. Al met al is de Bare Sport 3/2mm een ideaal pak voor tropische wateren zoals op vakantie. Het voordeel van het pak is dat het lichaam compleet bedekt is waardoor de prikkers van de zee geen kans hebben.


Specificaties
Merk
Bare Sport


Productkenmerken
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Zeer sterk pak doordat zowel de binnen als buitenkant is afgewerkt met nylon
Speciale beschermingspatches op de schouders welke beschadiging van het schuren van de schouderbanden van het trimvest voorkomen
Gehele lichaam bedekt waardoor bijvoorbeeld kwallen geen kans tot steken hebben, in tegenstelling tot een shorty
Doordat het pak aan beide zijdes is afgewerkt met nylon verliest het pak hierdoor wat flexibiliteit
De kniestukken zijn vatbaar voor beschadigingen
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen