Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
Binnen 2 werkdagen in huis
30 dagen bedenktijd
Vragen? Bel ons op
Whatsapp
+31 53-569 54 84

Bare Sport 2mm Shorty Lady

De Bare Sport Shorty Lady is de ideale wetsuit voor op vakantie wanneer er gedoken wordt in tropische wateren. Uiteraard kan het duikpak ook uitstekend gebruikt worden voor duiken in het zwembad. Doordat het een kort pak is heeft de duiker optimaal contact met het water.

115,00

Beschikbare opties
Beschikbare Verzendmethode(s)

Standaard verzending

Bestelling afhalen


Product informatieOmschijving

De Bare Sport Shorty is het ideale pak voor op vakantie wanneer er gedoken wordt in tropische wateren. Uiteraard kan het pak ook uitstekend gebruikt worden voor duiken in het zwembad. Doordat het een kort pak is heeft de duiker optimaal contact met het water.

De Bare Sport shorty is gemaakt van 2mm dik neopreen welke aan beide zijdes is afgewerkt met nylon. Dit maakt het pak sterk en zeer slijtvast. Op de schouders is daarnaast een Armor Flex beschermingspatch geplaatst welke het pak beschermd tegen het schuren van de schouderbanden van het trimvest. Het pak aantrekken is daarnaast erg eenvoudig door de ruime heavy duty rugrits. De shorty is daarnaast afgewerkt met dubbel gestikte naden wat het pak nog duurzamer maakt.


Specificaties
Merk
Bare Sport


Over dit product
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Uitermate sterk pak
Bescherming patches geplaatst op de schouders welke beschadigingen voorkomen van de schouderbanden van het trimvest
Eenvoudig aan te trekken door de lange heavy duty rits
Doordat het pak aan zowel de binnen en buitenkant is afgewerkt met nylon verliest het hierdoor een deel van zijn flexibiliteit