Ratio ix3m

De Ratio ix3m is een zeer volledige duikcomputer die licht van gewicht is en toch ook weer sterk.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

649,00
Product informatie

De Ratio ix3m is een zeer volledige duikcomputer die licht van gewicht is en toch ook weer sterk. 

Met de 4 knoppen is de computer eenvoudig te bedienen en dat kan zelfs zonder problemen met dikke handschoenen aan, het menu is zeer eenvoudig in gebruik en behoeft nauwelijks uitleg voor gebruik. De computer heeft een 2,8" kleurenscherm waardoor hij duidelijk afleesbaar is, dit is een van de grootste schernen die momenteel op de markt is. Zelfs tijdens de duik kun jij nog instellen of jij conservatiever wil duiken. De computer is met een standaard band te dragen maar er is ook de mogelijkheid om de bijgeleverde bungee eraan te bevestigen.

De computer beschikt over een ingebouwd kompas die zowel boven als onderwater te gebruiken is. 

Met de bijgeleverde USB kabel is de computer oplaadbaar en op het moment dat jij hem aan de computeraansluit kun jij ook de nieuwste software downloaden. Met die USB kabel is de transmitter ook oplaadbaar. Het is mogelijk om tot 10 transmitters op jouw duikcomputer af te lezen (easy 2 stuks, deep 3 stuks, tech+ 10 stuks). Na aanschaf is het ook mogelijk om de computer te upgraden. De transmitters geven in kleur weer hoeveel druk er nog in de fles zit (groen >100 bar, geel 100-50 bar, rood <50 bar), deze kun jij instellen op branden, knipperen of uit. Tevens is er een kabel te bestellen zodat jij de lampjes ook zelf op de slang van jouw ademautomaat  kan zien.

Verder is er een analyser te bestellen waardoor jij aan de waterkant jouw nitroxmengsel kunt analyseren en in de toekomst komt er een software update waardoor die de waardes gelijk in jouw duik kan berekenen.


Specificaties
Merk
Ratio


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen