Sealife Sportdiver voor Smartphone

Het SeaLife SportDiver onderwaterhuis werkt met de meeste Android-modellen en iPhone® 7 en hoger. De gratis SportDiver-app legt foto's en video's rechtstreeks vast op uw telefoon.

Geen opties beschikbaar
Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

319,00
Product informatie

Het SeaLife SportDiver onderwaterhuis werkt met de meeste Android-modellen en iPhone® 7 en hoger. De gratis SportDiver-app legt foto's en video's rechtstreeks vast op uw telefoon. Met de app kun je ook geavanceerde camera-instellingen bedienen, zoals zoom, lensselectie, belichting, focus, witbalans, tint, RAW-opname, live foto en achtergrondvervaging, alsof je een meer geavanceerde onderwatercamera gebruikt. De foto's kunt u snel en eenvoudig afspelen en de heldere achterkant van de behuizing heeft een volledig vrij zicht op uw scherm en onderwateromgeving. De behuizing wordt standaard geleverd met een rood filter welke geschikt is voor baluw water. Voor groen water (nederland) wordt een Magenta filter aanbevolen welke los is te bestellen.


De SportDiver biedt unieke visuele en hoorbare beschermingsfuncties voor uw telefoon, waaronder een vacuümdrukalarm dat de integriteit van de waterdichte afdichting controleert vóór uw duik en een vochtsensor die u waarschuwt in het onwaarschijnlijke geval dat er een lek wordt gedetecteerd. Hij is geschikt voor duikdieptes tot 40 meter. Sealife heeft meer dan 20 generaties onderwatercamera's en -behuizingen geproduceerd en daardoor brengt SeaLife een schat aan ervaring met het ontwerp en de prestaties van de SportDiver. 


* De SportDiver-app ondersteunt de huidige en eerdere versies van het besturingssysteem, de app wordt bijgewerkt volgens nieuwe versies van het besturingssysteem. Sommige telefoons hebben mogelijk niet alle instellingen en functies vanwege hardware-/softwarebeperkingen.


Specificaties
Merk
Sealife


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen