BS Fishtail Blue
BS Fishtail Blue
BS Hot Pink

Tusa Serene Black Series Combo

Eén van de beste snorkelsets op de markt. Masker speciaal ontworpen voor het vrouwelijke gezicht. Snorkel met Dry Top. De Tusa Serene Black Series Combo is een snorkelset van zeer hoge kwaliteit voor de iedereen die geen genoegen neemt met minder. Het masker is speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke snorkelaar.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

72,50
Product informatie

De Tusa Serene Black Series Combo is een snorkelset van zeer hoge kwaliteit voor de iedereen die geen genoegen neemt met minder. Het masker is speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke snorkelaar. Tel daarbij de snorkel met dry top op en je spreekt met recht over één van de beste snorkelsets op de markt.

Masker

Het masker van de Serene Black Series is speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijke gezicht. Daardoor past het masker beter op het smallere gelaat van de vrouwelijke snorkelaar. De silicone skirt heeft een speciaal 3D ontwerp waardoor het masker uitstekend afsluit en prettig op het gezicht zit. Met de gespen aan de zijkant is het masker eenvoudig op de juiste maat af te stellen.

Snorkel

De Snorkel van de Black Series Combo beschikt over een Dry Top. Deze top sluit de snorkel af wanneer deze onderwater komt. Hierdoor kan er geen water in de snorkel komen zolang het siliconen mondstuk in de mond zit. Wanneer er toch water in de snorkel komt omdat het mondstuk uit de mond is dan is dit gemakkelijk uit de snorkel te blazen met het waterloosventiel aan de onderzijde. Het mondstuk is daarnaast orthopedisch vormgegeven waardoor deze prettig in de mond zit.


Specificaties
Merk
Tusa


Productkenmerken
Eén van de beste snorkelsets op de markt
Snorkel met dry top waardoor er geen water in de snorkel kan lopen
Ultra zacht siliconen op het masker sluit het gelaat helemaal af
Masker speciaal ontwikkeld voor vrouwen
Enkel met een zwarte skirt verkrijgbaar
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen