BS Fishtail Blue
BS Fishtail Blue
BS Metallic Red
BS Flash Yellow

Tusa Visio Tri-Ex Black Series Combo

Eén van de beste snorkelsets op de markt Uniek snorkelmasker met drie glazen Snorkel met Dry Top

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

75,00
Product informatie

De Tusa Visio Tri-Ex Black Series Combo is een snorkelset van zeer hoge kwaliteit voor de iedereen die geen genoegen neemt met minder. Het masker beschikt over een uniek design met drie glazen waardoor het zicht door het masker onovertroffen is. Tel daarbij de snorkel met dry top op en je spreekt met recht over één van de beste snorkelsets op de markt.

Masker

Het masker beschikt over drie lenzen. Eén grote aan de voorzijde en twee kleine aan beide zijdes van het masker. Hierdoor ontstaat er een zichtveld van 168 graden breed. De skirt van het masker is gemaakt van siliconen en heeft een speciaal 3d ontwerp waardoor deze uitermate goed past op medium tot grote gezichten. Met de gespen aan de zijkant is het masker tot op de millimeter nauwkeurig af te stellen.

Snorkel

De Snorkel van de Black Series Combo beschikt over een Dry Top. Deze top sluit de snorkel af wanneer deze onderwater komt. Hierdoor kan er geen water in de snorkel komen zolang het siliconen mondstuk in de mond zit. Wanneer er toch water in de snorkel komt omdat het mondstuk uit de mond is dan is dit gemakkelijk uit de snorkel te blazen met het waterloosventiel aan de onderzijde. Het mondstuk is daarnaast orthopedisch vormgegeven waardoor deze prettig in de mond zit.


Specificaties
Merk
Tusa


Productkenmerken
Eén van de beste snorkelsetjes op dit moment
Snorkel heeft een dry top welke de snorkel afsluit wanneer er water in dreigt te komen
Hoogste kwaliteit siliconen gebruikt in het masker waardoor deze extreem goed zit
Het zicht door het masker is erg goed
Masker enkel met een zwart siliconen verkrijgbaar
Masker minder geschikt voor mensen met erg smal gezicht
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen