Aqualung Rogue

De Aqualung Rogue is nog steeds het licht gewicht BCD met alle innovaties maar net iets luxer uitgevoerd. Dit verhoogt het comfort en daarnaast zijn de loodpockets inbegrepen bij de Rogue.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

459,00
Product informatie

De Aqualung Rogue is nog steeds het licht gewicht trimvest met alle innovaties maar net iets luxer uitgevoerd. Dit verhoogt het comfort en daarnaast zijn de loodpockets inbegrepen bij de Rogue.

Het unieke aan de Aqualung Rogue is dat alles aan het trimvest afzonderlijk vervangen kan worden. Hierdoor is een kapotte schouderband niet langer desastreus maar kan deze simpel zelf vervangen worden door een nieuw exemplaar. Mede hierdoor is het mogelijk om 27 verschillende maten te creëren door verschillende maten onderdelen te combineren. Hierdoor is de Rogue met recht een trimvest voor het leven.

De bladder aan de achterzijde is een wing model waardoor je als duiker niet in elkaar gedrukt wordt wanneer deze opgeblazen is. Met zijn 35 pond lift capaciteit is de Rogue klaar voor elke situatie en zul je nooit een tekort aan hefvermogen hebben. Door het nieuwe bladder retractiesysteem is het ontluchten van de bladder een fluitje van een cent.

Aan de achterzijde is de Aqualung Rogue voorzien van twee loodpockets welke op een bijzondere manier gemonteerd zijn. Doordat ze naar beneden wijzen zijn de pockets in geval van nood eenvoudig te bereiken en snel af te werpen. Het Surelock II systeem zorgt ervoor dat de pockets gemakkelijk in te klikken zijn en daarna niet meer los laten.


Specificaties
Merk
Aqualung


Productkenmerken
Door de verschillende opties is het mogelijk om wel tot 27 verschillende maten te realiseren
Door het modulaire systeem is het eenvoudig om kapotte dingen te vervangen
Uitstekende duikeigenschappen
Veel bewegingsvrijheid waardoor je nauwelijks het idee hebt dat je een trimvest aan hebt.
Uitstekende kwaliteit
Genoeg d-ringen om accessoires aan te hangen
De loodpockets zijn wat aan de smalle kant
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen