XDEEP Ghost Deluxe

De ontwikkeling van de xDEEP Ghost Wing was een hele uitdaging, zo licht mogelijk maar niks inleveren op comfort. Maar het is gelukt, de xDEEP Ghost weegt maar 2,3 kilogram met 17kg drijfvermogen en is uiterst comfortabel.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

579,00
Product informatie

De ontwikkeling van de xDEEP Ghost was een hele uitdaging, zo licht mogelijk maar niks inleveren op comfort. Maar het is gelukt, de xDEEP Ghost weegt maar 2,3 kilogram met 17kg drijfvermogen en is uiterst comfortabel. Er is gebruik gemaakt van een uiterst sterk aluminium welke ook gebruikt word in de ruimtevaart industrie, dit verlaagd het gewicht maar verhoogt kwaliteit van de backplate. De xDEEP Ghost is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes; small en large. De small versie is voor duikers onder de 1.75 meter, de Large voor duikers langer dan 1.75 meter. Ook heeft de Ghost twee keuzes in loodpockets, Small versie is geschikt voor 2 keer 3 kg en in totaal 6 kilo en de Large versie kan 2 keer 6 kg dragen en in totaal 12 kilo.

De wing is gemaakt van Cordura® 1100 dTEX afgewerkt met 0.215mm dik TPU. Dit zorg voor een breuk weerstand van een normale dubbel skin wing. Gestroomlijnd zijn zeer belangrijk als je met een enkele fles duikt. De xDEEP Ghost zorgt voor een uitstekende aërodynamica waardoor je minder hard hoeft te zwemmen en dus ook minder lucht verbruikt. Naast de aërodynamica is het uiterst belangrijk dat de Ghost comfortabel zit, de 3D Mesh backplate zorgt daar voor.

De Deluxe set van de Ghost beschikt daarnaast over speciale gewatteerde schouderbanden welke comfortabel op de schouders rusten. Ook zijn er afneembare clips bevestigd zodat de Ghost los geclipt kan worden en gemakkelijker uitgetrokken kan worden.


Specificaties
Merk
XDEEP


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen