XDEEP Hydros DIR Set

De xDEEP Hydros DIR Set Wing verkrijgbaar met twee verschillende bladders. Er is een bladder met een hefvermogen van 40 Lbs (18 kg) en een bladder van 50 Lbs (22 kg) hefvermogen. I

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

419,00
Product informatie

De xDEEP Hydros DIR Set Wing verkrijgbaar met twee verschillende bladders. Er is een bladder met een hefvermogen van 40 Lbs (18 kg) en een bladder van 50 Lbs (22 kg) hefvermogen. Ideaal dus voor een dubbel 12 liter met eventueel stages, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor dubbel 7 of dubbel 10 liter. De Hydros is zo gemaakt dat exact het midden van het drijfvermogen overeenkomt met het midden van de fles. Door deze opstelling zal het drijfvermogen nooit veranderen tijdens de duik en blijft het zelfde met een volle tank of een lege tank. Daarnaast staat een wing natuurlijk al wel bekend om zijn uitstekende horizontale positie. 

Om makkelijker bij kranen te kunnen komen heeft xDEEP de "dead zone"  aan de bovenkant van de wing sterk verminderd. Om de slangen makkelijker te begeleiden heeft xDEEP op de plekken waar de slangen zijn gesitueerd het volume van de bladder verminderd. 

De buitenkant van de wing is gemaakt van duurzaam Cordura® 1100 dTEX gemaakt in Duitsland. Cordura® 1100 dTEX staat bekend om zijn sterkte, door de sterkte van de stof is het ook mogelijk om wrak en/of grot duiken te maken met de xDEEP Hydros. Daarnaast is de binnenkant van de wing behandeld met een anti-bacteriele coating waardoor er geen bacterie kunnen verzamelen. 

Het harnas zorgt voor de ideale pasvorm in de DIR Style. De stalen backplate maakt de backplate wat zwaarder en en daardoor hoeft de duiker minder lood mee. Daarnaast zijn de D-ringen gemaakt van sterk roest vrij staal.


Specificaties
Merk
XDEEP


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen