XDEEP Zeos Standaard Set

De XDeep Zeos Standard Set is een degelijke wing zonder teveel franje. Robuust en kwaliteit stonden centraal bij het ontwerpen van de Standard set van xDEEP. De donut wing van Cordura is verkrijgbaar in twee versie namelijk de 28 Lbs met 13 kg hefvermogen en 3 Lbs met 17 kg hefvermogen.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

445,00
Product informatie

De XDeep Zeos Standard Set is een degelijk set zonder teveel franje. Robuust en kwaliteit stonden centraal bij het ontwerpen van de Standard set van xDEEP. De donut wing van Cordura is verkrijgbaar in twee versie namelijk de 28 Lbs met 13 kg hefvermogen en 3 Lbs met 17 kg hefvermogen. Normalerwijs is de 28 Lbs voldoende voor de meeste duikers echter heeft men ook een 38 Lbs versie ontwikkeld voor de duikers die net wat meer van hun wing verwachten.

Het harnas zorgt voor de ideale pasvorm in de DIR Style en bestaat dus uit één stuk. De stalen backplate maakt de wing net wat zwaarder waardoor er minder lood nodig is. De aluminium daarentegen is weer ideaal voor op vakantie doordat deze erg licht is. Speciaal voor de stalen versie zijn de tankbanden uitgerust met stalen gespen om zo het geheel nog steviger te maken. De xDEEP Zeos donut wing beschikt over een binnen bladder welke behandelt is met een anti bacteriële coating waardoor deze langer meegaat.


Specificaties
Merk
XDEEP


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen