XDEEP Ghost NX Standaard

De ontwikkeling van de xDEEP Ghost wing was een hele uitdaging, zo licht mogelijk maar niks inleveren op comfort. Maar het is gelukt, de xDEEP Ghost weegt maar 2,3 kilogram met 17L drijfvermogen en is uiterst comfortabel.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

529,00
Product informatie

De ontwikkeling van de xDEEP Ghost was een hele uitdaging, zo licht mogelijk maar niks inleveren op comfort. Maar het is gelukt, de xDEEP Ghost weegt maar 2,3 kilogram met 17L drijfvermogen en is uiterst comfortabel. Er is gebruik gemaakt van een uiterst sterk aluminium die ook gebruikt word in de ruimtevaart industrie, dit verlaagd het gewicht maar verhoogt de sterkte van de backplate. De xDEEP Ghost is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes, small en large. De small versie is voor mensen onder de 1.75 meter, de Large voor mensen boven de 1.75 meter.

De wing is gemaakt van Cordura1100 dTEX afgewerkt met 0.215mm dik TPU. Dit zorg voor een breuk weerstand van een normale dubbel skin wing.

Gestroomlijnd zijn zeer belangrijk als je met een enkele fles duikt. De xDEEP Ghost zorgt voor een uitstekende aërodynamica waardoor je minder hard hoeft te zwemmen en dus ook minder lucht verbruikt. Naast de aërodynamica is het uiterst belangrijk dat de Ghost comfortabel zit, de 3D Mesh backplate zorgt daar voor.

Wil je toch niet met loodgordel duiken? Er zijn ook loodpockets voor de Ghost verkrijgbaar, voor in totaal 6 kg of 12 kg.


Specificaties
Merk
XDEEP


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen