XDEEP Zeos Deluxe

De XDeep Zeos Deluxe set is een wing gemaakt voor de duiker die niets anders wil dan het beste. De donut wing van Cordura en is verkrijgbaar in een 28 Lbs en 38 Lbs versie.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

489,00
Product informatie

De XDeep Zeos Deluxe set is een wing gemaakt voor de duiker die niets anders wil dan het beste. De donut wing van Cordura en is verkrijgbaar in een 28 Lbs en 38 Lbs versie. De 28 Lbs versie beschikt over 13 kg hefvermogen wat voor de meeste doeleindes meer dan voldoende is. De 38 Lbs versie beschikt over 17 kg hefvermogen en is speciaal ontwikkeld voor duikers die net dat kleine beetje hefvermogen extra kunnen gebruiken.

Het deluxe harnas zorgt voor de ideale pasvorm met padding op zowel de rug als over de schouders. Hierdoor rusten de schouderbanden en backplate comfortabel op het lichaam. De handige loodpockets zijn in twee maten te verkrijgen namelijk Small (2x3kg) of Large (2x6kg). Bij de stalen versie van de Zeos deluxe set zijn er stalen afsluiters bij de flessenbanden gebruikt voor extra stevigheid.

De xDEEP Zeos donut wing beschikt over een binnen bladder welke behandelt is met een anti bacteriële coating waardoor deze langer meegaat.


Specificaties
Merk
XDEEP


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen