XDEEP Hydros Wing

De XDEEP Hydros Wing is verkrijgbaar in twee maten, een 40 lbs en een 50 lbs.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

295,00
Product informatie

De xDEEP Hydros Wing is verkrijgbaar in twee maten, een 40 lbs en een 50 lbs. De Hydros 50 heeft een hefvermogen van 22 kilogram en dus ideaal voor een dubbel 12 liter met eventueel stages, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor dubbel 7 of dubbel 10 liter. De Hydros 40 heeft 17 kilogram hefvermogen. De Hydros is zo gemaakt dat exact het midden van het drijfvermogen overeenkomt met het midden van de fles. Door deze opstelling zal het drijfvermogen nooit veranderen tijdens de duik en blijft het zelfde met een volle tank of een lege tank.

Om makkelijker bij kranen te kunnen komen heeft xDEEP de "dead zone" aan de bovenkant van de wing sterk verminderd. Om de slangen makkelijker te begeleiden heeft xDEEP op de plekken waar de slangen zijn gesitueerd het volume van de bladder verminderd.

De buitenkant van de wing is gemaakt van duurzaam Cordura® 1100 dTEX gemaakt in Duitsland. Cordura1100 dTEX staat bekend om zijn sterkte, door de sterkte van de stof is het ook mogelijk om wrak en/of grot duiken te maken met de xDEEP Hydros. Daarnaast is de binnenkant van de wing behandeld met een anti-bacteriële coating waardoor er geen bacterie kunnen verzamelen.


Specificaties
Merk
XDEEP


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen