XDEEP Zeos Wing

De xDEEP Zeos Wing is verkrijgbaar in twee maten, een 28 lbs variant en een 38 lbs variant. De 28 heeft een hefvermogen van 13 kilogram en de wing kan maximaal een 15 liter fles aan.

Verzendmethodes

- Per pakket/post

- Afhalen

295,00
Product informatie

De xDEEP Zeos Wing is verkrijgbaar in twee maten, een 28 lbs variant en een 38 lbs variant. De 28 heeft een hefvermogen van 13 kilogram en de wing kan maximaal een 15 liter fles aan. De Zeos 38 heeft een hefvermogen van 17 kilogram en is tevens geschikt voor maximaal 15 liter. De Zeos bladder is zo gemaakt dat exact het midden van het drijfvermogen overeenkomt met het midden van de fles. Door deze opstelling zal het drijfvermogen nooit veranderen tijdens de duik en blijft hetzelfde met een volle tank of een lege tank. Daarnaast staat een wing natuurlijk al wel bekend om zijn betere horizontale positie.

De Zeos wing heeft minder weerstand in het water waardoor er makkelijk door het water bewogen kan worden. De weerstand heeft xDEEP kunnen verminderen door de "dead zones" te verminderen, net zoals de bladder die normalerwijze boven de fles nog uit komt.

De buitenkant van de wing is gemaakt van duurzaam Cordura® 1100 dTEX gemaakt in Duitsland. Cordura® 1100 dTEX staat bekend om zijn sterkte.


Specificaties
Merk
XDEEP


Productkenmerken
Geen pluspunten
Geen minpunten
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
AfrekenenVerder winkelen